Natalie´s dag idag!

Idag har jag varit ledig. Blev en tripp till Väla med Erika där det inhandlades lite kläder. En Ralph Lauren tröja, en polo på Gina, Scarf på MQ och smink. Där var jätte mycket folk så det tog ju sin lilla tid. Nu är jag hemma igen och Alex och jag har ätit middag och sitter nu i soffan och myser med våra älsklingar.

Louis är så söt. Han tittar på tv, så fort det är något hund på tv:n börjar han skälla och reser ragg. Snuffe!
Sedan har han börjat med en ovana också. Innan så sov ju Louis i buren nedanför sängen (Gucci ligger alltid i sängen) när Louis behöver gå ut skäller han och är har varit jätte duktig på detta. Så för några dagar sedan gjorde jag misstaget att låta Louis ligga kvar i sängen efter sista morgonkiss rundan runt 6tiden. Så ja, nu vill ha ju inte ligga i buren om jag säger så. Så inatt sov han hela natten i sängen men han blir ju orolig när han behöver gå ut så ja, han får väl ligga där inatt igen.

Imorgon öppnar jag infon så det blir till att gå och lägga sig snart. Förresten så har jag namnsdag idag.. inte många som kom ihåg men tack till er som gjorde det!


Gucci, jag och Beauty på stranden i Ljunghusen


Snygge Gucci


Jul helgen..

Gud vad underbart det på var på julafton, hela dagen var jätte härlig med god mat och så mysigt att vara med familjen och hundarna. Jag fick jätte fina julklappar och var super nöjd med dagen. Det har gått jätte bra med alla hundarna och Gucci, Louis och Myra har busat som galningar.
Igår åkte jag till Halmstad efter att ha varit på middag hos Nina. Har börjat jobba idag igen, inte så kul att ledigheten redan är över men man måste ju ha pengar. Nä, nu ska jag mysa med mina älskligar.

Trevlig helg!



Snygge Gucci på julafton under vår gran med klapparna


Underbar julafton


Sky leker med sin leksak som han fick av mig.


Sötnosen trött efter en lång dag


Världens sötaste tassar


Julmys

Igår var jag i Malmö med mamma & pappa. Vi hade jätte mysigt och handlade en del julklappar. Var även och hälsade på farmor, hon blir alltid så glad över att se en. Tråkigt att man inte kan hälsa på henne så ofta, så man får passa på när man är hemma.
På kvällen sov Smilla över hos mig, hon blev sjuk inatt så det blev inte mycket sömn. Hennes mamma hämtade henne kl.07 imorse för att åka till akuten. Hon hade öroninflamation, stackars liten.
Ikväll har vi klätt granen, den blev jätte fin. Skönt att få lite julstämning.

Imorgon ska jag åka och handla mat till mormor & morfar, när jag lämnat maten till dem i Limhamn åker jag in till stan och shoppar de sista julklapparna tillsammans med Boffe. Vet vad jag ska köpa men det lär ju ta tid ändå med tanke på allt annat folk. Nä, nu ska jag in i duschen och sedan mysa med mina älsklingar.



Vår fina gran


Mamma & Pappas öppna spis, ska bli så mysigt på julafton när den är tänd.


Älsklingen är trött nu efter en heldag med bus

Vackra morgon..

Precis vaknat upp i vackra Ljunghusen och nu ligger jag i min säng och myser med Gucci. Mamma har hämtat Louis och varit ute med Gucci. Lyxigt att slippa gå upp för att gå ut med hundarna. Mamma hade gjort så fin i mitt rum när jag kom hem. Hon hade köpt en jätte fin bukett blommor och så hade hon gett mig en liten gran med belysning. Jätte fint!
Tack mamma! ÄLSKAR DIG!

Jag har anmält Gucci till en kurs som startar i januari. Det är Rallylydnad och det ska bli så kul att se hur det går för honom. Han är jätte duktig på att lära sig saker och det är bra om vi får lite tid för oss själva. Louis ska gå valpkurs men det får bli när blir lite varmare så han får nog gå nybörjarkurs istället med lite äldre hundar.

Många frågar varför jag som instruktör går kurser med mina hundar? Mycket av träningen hade jag självklart kunnat göra själv hemma men det man behöver tär räningen med andra hundar.
Jag vill att mina hundar ska acceptera andra hundar utan att bry sig om dem. Detta beteende får hundar genom att i tidig ålder få träffa andra utan att leka med dem.
Så jag går hundkurs för att få den sociala hunden som jag vill ha och störningar som man inte kan göra själv. Dessutom får jag ofta höra att mina hundar är så väluppfostrade, glada och lugna och självklart hade jag inte tränat Gucci så mycke om han inte gillat det. Det är dessutom väldigt kul att han bra uppfosrtan på en liten hund för många anser att "den där lilla går väl inte att lära något". Små hundar bara skäller och uppför sig som dem vill. Då blir man lite extra stolt när folk ser att man visst kan tävla med en lite hund, både i utställning och lydnad. Gucci ylar i bilen när han förstår att vi är utanför brukshundklubben, tror det är bra tecken på att han ÄLSKAR det. Så, alla borde gå kurs. ALLA! Det borde vara lag på det. Tänk så mycket enklare det vore om alla gick Valp och Allmänlydnad. Då hade dagens hundar sett mycket annorlunda ut och man hade fått se mycket lyckligare hundar.
Nä, nu ska jag gå ner och äta frukost med våra fem väluppfostrade lyckliga hundar!



Älskar denna bilden på Gucci, han är så fin här och man ser verkligen hur han njuter av det.

Home sweet home!

Så var man hemma i Ljunghusen igen, helt underbart! Imorse var jag i stallet och sedan hälsade vi på Smilla. Hon blev så glad att se mig! Lilla sötnosen! Sedan har vi bara myst här hemma. Nu ska jag in i duschen och sedan på fest i Malmö.

Moca blev 2008 års vinstrikaste junior hane. Grattis Nina & Moca! Han är sååå fin lilla Moccasinen!

Ha en bra kväll!


Moca

Happy beeing me

Idag är det ännu en slapp dag,, jag jobbar sent idag igen och det känns mest som att man går och väntar på att börja jobba. Elektrikern började i lägenheten kl.8 imorse så det var ju inte på tal att sova.

Igår var hundarna jätte duktiga. Jag jobbade till stängning och Alex skulle åka och träna fotboll på kvällen så Gucci och Louis var ensamna hemma i två timmar. Första gången som Louis var ensam så länge och det gick jätte bra. Duktiga lilla killen!
Imorgon åker vi ner till Ljunghusen och ska fira jul. Ska bli så grymt skönt att komma hem! Längtar så efter promenader på stranden.


Mys i soffan


Skönt att stäcka på sig


Världens sötaste tröja

Sena kvällar..

Julbordet igår var gott och Gittan och jag satte dubbeln! =) Satsade 40:- var och vann 128:- så det blev plus iallafall. Alltid kul när man vinner.
Natten blev seg, hade svårt för att somna igår och när Alex åkte till jobb kl.5 gick jag upp med Louis. Sedan somande jag inte förän kl.7. Vi gick en lång promenad vid kl.10 och nu myser vi lite i soffan innan jag ska åka och jobba. Har stängning både idag, onsdag och torsdag. Inte så kul men Alex har tidig vecka så hundarna slipper vara ensamna.

Hittade en bild på Gucci och Myra, dem är så fina. Längtar så till fredag då dem är tillsammans igen.


Älsklingarna myser..


Den perfekta julklappen.

Är ledig idag, grymt skönt. Har precis varit ute med hundarna i en timme. Louis får ju inte gå så långt  men han har en bra utsikt från jackan. Han är så söt den lille skiten. Nu ska vi städa lite här hemma och åka och handla. Ikväll blir det julbord på travet med Gittan, jobb bjuder och vi två blev utvalda. Man tackar!

Hmmm... julklappar. Dem måste man ju fixa snart.. Jag har bara köpt tre än så länge... segt. Får fixa de andra när jag kommer ner till Malmö. Min syster är den svåraste att köpa till. Hon kommer alltid på så bra saker till en så man har lite ångest över att man måste hitta något super bra till henne. Fast jag tror att jag har en bra idé, tack Erika för tipset.  =)

Vad jag önskar mig vet ni redan.. fast den perfekta julklappen har jag redan fått och den kan inte mäta sig med något annat. Den är att Louis kom till oss och att han äntligen är frisk! Det var den bästa julklappen jag kunde få.
Det ska dessutom bli så underbart att åka hem den 19:de och bara vara hemma och mysa med min familj i jul. Saknar alla så! Speciellt hundarna! Ska bli så underbart!


Gucci från vår promenad

Är JAG årets julklapp?

Idag har man jobbat,, Usch säger jag bara,, vi var 3 personer i infon för att det var så mycket att göra. Alla ska spela, köpa frimärken och lotter. Hade på mig en tröja idag där det stod "Årets julklapp", det var en reklam t-shirt från triss. En kund frågade om det var jag som var årets julklapp. Hmmm.. ja, varför inte. hi hi.

Louis och Gucci fick iglos idag av Eva & Rodney, tidig julklapp. Dem var jätte fina och hundarna vekligen älskar dem.   Nä, nu ska jag och Alex laga mat och sedan blir det mys i soffan!

Ha en trevlig kväll!


Gucci i sin iglo med glitter runt halsen,, Lucia idag ju!


Louis i sin iglo,, lille mannen så söt i glitter han med

SNÖ

Snart blir det jobb,, har mest myst med älsklingarna idag.. Har snöat inatt så Gucci tyckte det var jätte mysigt att springa i parken. Louis fick en tröja igår, han är såååå söt i den. Nä, nu ska vi ut en promenad innan jag ska jobba.

Ha en trevlig helg!

KRAMAR FRÅN OSS




ÖNSKELISTA!

Så, dags att skriva önskelista. Jag vet ju att pappa läser min blogg och många andra som ska köpa klappar till mig. Dessvärre är det ju oftast inte så billiga klappar som jag önskar mig men då kan man ge ett bidrag om man inte kan köpa hela. Hi hi.
Detta är vad jag önskar mig i år:

  1. TAVLA ASGER JORN  ILVA
  2. FÅTÖLJ TREND CHILLI
  3. FOTPALL TREND CHILLI
  4. IGLO TILL LOUIS
  5. GANT LAKAN
  6. LÖK SKÄRARE
  7. TALLRIKAR AVLÅNGA I GLAS
  8. MARIMEKKO UNDERLÄGG RÖDA/ROSA 4ST
  9. MARIMEKKO KÖKS HANDDUKAR RÖDA/GRÖNA
  10. LV HALSBAND TILL LOUIS
  11. Z LAMP GOLVLAMPA I SATIN ILVA
  12. DUNTÄCKE TILL DUBBELSÄNG


       
Fåtölj Trend                           Fotpall Trend                                          Z lamp


LOUIS 14 VECKOR

Idag har Louis och jag varit hos veterinären.
Han var jätte duktig när han fick sin spruta. Kristina var jätte imponerad över hans utveckling. Så kul att höra!
Idag väger han exakt 1kg. Nu ska vi mysa i soffan.


Louis 14veckor


Hemsk dag!

Igår var jag på instruktörsmötet på bruks, jag höll i mötet eftersom att Katarinas tax Fiffi spungit bort och hon var ute och letade efter henne. Imorse fick jag beskedet att Fiffi hittats sent igår natt överkörd på kustvägen mot Haverdal. Så fruktandsvärt! Jag vet inte vad jag skulle tagit mig till om det varit någon av mina hundar. Skänker en tanke till Katarina och hennes familj.  

Louis sov bra inatt, väckte mig bara en gång. Däremot var Gucci dålig i magen så jag var ute med honom ett par gånger.. helt slut idag och så ska jag snart åka och jobba, hundarna ska vara hos Eva.


Snygge Gucci

Snart är köket klart!

Så var det en ny vecka igen och massor av saker som ska göras. Elektriker har precis varit här, de ska ju sätta upp spots i köket. Men de skulle komma tillbaka imorgon med material de behövde. Köket är snart klart nu. ÄNTLIGEN!

På torsdag ska Louis och jag till veterinären och få sin valpspruta, ska bili kul att se vad veterinären tycker om honom. Det har ju hänt en hel del med honom sedan han var sjuk. Han är sååå underbar den lilla godbiten.

Ikväll blir det instruktörsmöte på klubben
och jag ska hålla i mötet. Så jag ska sätta mig ner nu och gå igenom allt jag ska prata om.

Ha en bra dag!

 
Fondväggen i köket  (lampan ska bort) 


Så såg golvet i köket ut innan, fruktandsvärt! Hur stod vi ut?


Så här fint är det nu! =)  

Glömt att berätta..

Men gud.. kom precis på att jag glömt att berätta att Gucci och Myra är med på chihuahuacirkeln igen. Min lilla kändis vovve.
Tack Nina för att du skickat in bilden, jag blev jätte glad.
Gå in på www.chihuahuacirkeln.nu så kan nu se bilden där lägger in den här också.  

Sov Sött!


Min Snygging!

Idag har vi övat lite stå och koppelträning. Han är så duktig min lilla prins.
Visst är han en riktig liten snygging?!!





3 = Jag Älskar Dig

Alex kom hem med blommor till mig innan idag..
Jag blev jätte glad!



Happy Friday!

Igår blev Louis 13 veckor, han väger nu 953g. Vi tränar för fullt med rumsrenheten och Gucci gillar honom mer och mer för varje dag.

Jag är ledig idag och imorgon, tog ett extra pass på söndag. Ikväll blir det nog idol med vänner, imogon ska vi kanske ha middag här hemma. Försöka bli klara med köket, vår hyresvärd är ju lagom seg med att ge oss färg till luckorna.

Var på möte nere på brukshundklubben i tisdags. Styrelsen undrade om jag ville bli utbildnings ansvarig. Får tänka det tills årsmötet. Men kul att bli tillfrågad. Sedan är man bjuden på vip jul bord på travet i Halmstad den 15de december. Jag var en av de utvalda från vår butik för att min chef tyckte att jag var så duktig m.m. Alltid kul med beröm. =) 

Var på Dogz i veckan när de hade 20% på allt i butiken. Köpte ett halsband till Louis, två tröjor till pojkarna, ben, älg chips till Gucci (han äääääääälskade det) och en leksak till Louis.

Nu ska jag hämta tvätt.. Hoppas ni får en trevlig helg! 

  
Mina älsklingar


Mini mannen


Sötnos

Han gjorde det!

Har inte bloggat på ett tag då det tyvärr inte funnits tid. I torsdags hade vi fullt upp med köket, i fredags var Alex släkt här eftersom att han fyllt år. Vi bjöd på lax toast till förrätt, kasslergratäng med ris och sallad till huvudrätt och efterrätt blev det vitchoklad och jordgubbs glass tårta. Allt var lyckat och gästerna mätta och belåtna. Jag hade städat hela dagen och lagat all mat eftersom att Alex jobbade så jag var helt slut när gästerna gick.


I lördags jobbade jag mellan 7.30-15 och på kvällen kom lite vänner hit. Alex föräldrar var "barnvakt" och vi var ute en stund på stan. Vad hemma vid 02 och sedan sov vi länge på söndagen. Igår jobbade jag mellan 15-22.30 och inventerade lotter i infon, lagom kul.


Idag ska vi bara ta det lugnt. Ja vi får nog städa lite efter helgen, dammsuga och så men annars ska i bara mysa. Är ledig idag, men ikväll ska jag på HUS (hundutbildningssektorn) möte annars blir det bara mys. Ska åka och köpa lite hundmat och kanske något julpynt. Vi har ingenting, men inte lätt att hitta något snyggt pynt. Elljusstakar, hur snygga är de på en skala. Är ju mycket för design så vi får vi se vad vi hittar, OM vi hittar något.


Det hände något roligt igår när jag kom hem från jobb. Louis kom och mötte mig vid dörren med Gucci och då hände det.. Louis viftade på svansen.. Wihiiiiiii!! De var första gången det hände. Blev så glad. =)


Nu väger han 870g och växer så det knakar. Han är bara för go, det går bättre med Gucci för var dag. Fast just nu biter han i allt han kommer åt, så det gäller att hålla koll på honom. Nä, nu ska vi dammsuga innan vi beger oss till djuraffären.


Ha en bra dag!


Kransen vi satt upp på spisen


Vår fina öppna spis, älskar den!


RSS 2.0