Agility

Idag åkte vi ner till brukshundklubben och testade agility. Har ju anmält Gucci till kurs som ska starta nu i höst så tänkte att det vore bra om han fick lite kött på benen. Först är han lite försiktig men sedan fixar han det galant. Vad gör man inte för frystorkat kött? Han äter bara en sorts godis som är från Norge, jag får special beställa de från en djuraffär och de tar 89:- påsen. Bara det bäst är gott nog när man heter Gucci. Hedda och Puma var också med, Hedda älskar det också. Duracell kaninen.. hi hi. Hon är sååå söt. Puma sprang självmant in i tunnlarna,, inget som skrämmer henne inte. Super kul! Tack Rodney för super fina kort!


Hedda och Alex


Gucci hoppar hinder


Gucci springer genom tunneln

Tre vilsna vovvar



Helt underbar bild (kolla in Guccis muskler)



Trötta vovvar

Kommentarer
Postat av: Nina Guccis moster

Mys vovvarna :-)

2008-07-24 @ 21:49:44
Postat av: Maria & Diesel ;)

Tjenare! :)



Okej, så kul med sånna bilder :).



Nej man kan inte få nog av dessa underbara hundar. Jag är helt galen i dom! Okej, vad är det för en vavva du vill ha? :) Ska den likna Gucci? ;) Eller vad vill du ha denna gången?



Jasny och Diesel är inte heller så lika. Jasny är enormt social. Han vill fram till allt och alla och hälsa. Diesel är lite mer försiktig. Fast han kan vara tuff också!



Ja, vi får se hur det går på utställningen :). Vet inte alls hur många som är anmälda (stod inte i papperna :S). Ska du dit??



Kramar!!

2008-07-26 @ 18:43:30
URL: http://chihuahuaworld.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0