Sista dagen i denna underbara huvudstad

Idag blev det världsutställningen igen. Moca ställdes, gick bättre idag. Det var 17 hundar i hans klass (junior hanar) och först fick han rosa band, vilket är exellent. Då går man vidare och får vara med i konkurrensen. Det är ju inte samma regler här som på "vanliga" uställningar.  Får man rött är man "bara" very good och blir tackad för dagen. Så han gick vidare och blev tillsist placerad som 4a, av 17 hundar!! Samtliga i toppklass. Så man kan alltså säga att man är 4e bästa springer junior hane i världen! Inte så illa pinkat. hi hi.. Är så stolt. Hans uppfödare ställde honom.

Sedan gick vi i stånden och handlande lite. Köpte två koppel till Gucci, både ett vanligt och ett jätte fint utställningskoppel som bara görs i tyskland. Det ska vi inviga i Tvååker. =)

På kvällen åkte jag och Alex och tittade på AIK - Gais. Hade lovat honom fotboll då han varit med mig på utställning i två dagar. Var en bra match. Slutade 2-2. Fast jag var mer imponerad av Black Army, fräckt att se. Inte som att kolla fotboll i Malmö direkt. hi hi.


Domaren klämmer


Moca & Annika


Black Army AIK


Kommentarer
Postat av: Maria

Heej! :)

Ja, synd att man missat det :/. Men ska ni sova över där?? Ja, det ska bli kul att få se Gucci och Myra också ;). Dom är så vackra. Vet du vad Gucci vägde när han var i Diesels ålder (6 månader)?? :)

Ha det gott!



Kramar

2008-07-08 @ 15:27:02
URL: http://chihuahuaworld.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0