World dog show Stockholm 2008



Idag har vi varit på World dog show. Grymt! Vi tittade en del på chihuahuorna. I öppen klass hanar var det 33st!! Många vavvor. Jordbodalens Paco fick ceret, Grattis! Där var jätte många fina hundar från många länder, kul att se hur de ställer och hur chohuahuorna ser ut i deras länder. Pratade en del med ett par från Belgien, hade jätte fina vavvisar. 

Moca gick det tyvärr inte så bra för idag på sin circuit tävling. Han fick sin första tvåa. Domaren tyckte att han hade för lite nacke. Men ja,, sen är han bara ett år också så..  Men men.. han är inte värd en tvåa ändå. =( Stackars mocasinen.

Nu ikväll har Lena (som äger Myras syster Kajsa) varit och hälsat på på vårt hotell, hon bor i Sthlm. AVIS!! Ja ja, hon har även världens finaste Tintin, en mexikansk naken hund. Han är sååå cool. Skulle kunna tänka mig en sådan hund. Inte så vanliga. Fast Alex diggar inte det,, hi hi.. Han ville inte ensta i honom. Får väl nöja míg med vavvorna. Och det är inte så lite det.. Vad skulle man gjort utan dennaunderbara ras.




Öppen klass hanar


Finsk hund & Paco


Öppen hanarna


Warner Bros Lalit (SuCH, NuCH)


Sötnosen nannar soffan.. Myyyyyys

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0