CERT!

YES!! Idag var Moca och Nina i Bröndby. Moca tog certet! Grattis!! Så glad för deras skull. Nina (min syster) har kämpat så med sina hundar och inte haft speciell tur men nu har hon äntligen fått en grymt snygg hund. Danmarks största springer kennel var framme och ville låna honom till avel, det säger en del om honom. Han e såååååå fin!!

Imorgon är det vår tur att åka till Danmark. Ohhh.. jag är jätte nervös. Brukar inte vara det i Sverige men i Danmark är det så få hundar och så mycket mer som står på spel. Gucci är nybadad nu och jag har övat med dem i vardagsrummet. Så, håll tummarna för oss imorgon!! Och att det blir bra väder, för det är utomhus. Vilket det aldrig brukar vara i Danmark. Varför? Typiskt.. Men men.. Inga chihuahuor som gillar kyla.

Let's do it!



Snyggingen Moca som tog sitt första Cert idag

Underbar uppfödare!

Var precis inne på Guccis uppfödares blogg. Hon har skrivit om mig och min familj på sin hemsida. Bibi, hon och Bosse är ju helt underbara människor. Blev tårögd när jag såg vad de skrivit. Vill också leva som dem när jag blir gammal. I ett rosa hus på landet med massor av chihuahuor. Helt underbart! Måste bara åka dit snart och hälsa på.




www.beddis.se

Myra.. lilla fina My Py!!

Jag har ju glömt att skriva om Myra. Hon blev 2år i torsdags. Vi får säga Grattis i efterskott till henne och till hennes syster Kajsa som ägs av vår vän Lena!! Ska bli sååå kul att ses i Sthlm.


PAPPA GUCCI!! =)

Igår var det midsommarafton. Vi hade middag hemma hos oss, det var trevligt. Anna var där och hennes hundar Rossi och Ceasar, två helt underbara Rhodesian ridgeback hanar. Jag har ställt Ceasar två gånger och nu i sommar ska jag även ställa Rossi, ska bli sååååå kul.

Idag jobbade jag till 15. Sedan åkte jag, Alex, Hedda och Gucci upp vid galgberget och lät hundarna springa av sig. Imorgon kommer Alex föräldrar hem, Hedda kommer bli över lycklig. Kommer bli tomt utan henne, hon är en väldigt speciell hund.

En annan sak som hände igår på midsommarafton är att Gucci blev pappa!! 2 valpar kom det. En hane och en tik, tiken var lite kraftigare. Ohhh.. lilla bebisen. Pappa för 3:dje gången nu. Hoppas det snart kommer bilder!! Och att man får komma och hälsa på.


Alex, Hedda & Gucci


Gucci tigger godis,, då kan man stå på två ben



Hedda sitter hare (vad gör man inte för godis)


Snyggingen


Alex, Hedda & Gucci


Sjusovare

Idag börjar jag inte förän 15 så vi har myst länge i sängen idag.. Sedan var vi en lång runda.. Vi är ju hundvakt denna veckan till min sambos föräldrars hund Hedda, en welsh sprnger spaniel. Hon och Gucci går jätte bra ihop. Hedda tror nog att Gucci är hennes valp. Hon försvarar honom i alla lägen, gulligt!
Nä, nu måste vi dammsuga innan Alex kommer hem. Blir match här hemma ikväll.. själv får man väl tjuv kolla från jobb. Heja Sverige!


Baby njuter av att sova länge...

Förlust...

Vi förlorade.. Typiskt... var ju så nära... Men tar man ut Zlatan så säger det väl sig själv att man inte kommer att vinna.   
Ja ja, det är bara till att ta nya tag.

Idag har Guccis son Diesel ställts ut i Höganäs. Han blev bästa valp! Grattis!!

Jag och Gucci har varit på shopping runda. Det blev två nya halsband och grisöron.


Nu gäller det!

Nu laddar vi för fullt inför ikväll.... Kom igen nu SVERIGE!!


Saknar sin vän....

Gucci vill inte vara utan Myra,, dem har så kul ihop.. Han saknar henne så när han inte får vara med henne..

Dem har så kul ihop.. Lilla My Py...







ZLATAN!!

Ohh... sicken kung han är!! Zlatan zlatan zlatan!! Klart att han ska göra det,, igen!!



Gucci firar med ett öra efter segern!!

SVERIGE !!



Ikväll gäller det.. Gucci är redo!! =)








Trollhättan

Har ju glömt bort att berätta om Allmännlydnadsdagen. Det gick jätte bra för många av min elever. De hade MVG (mycket väl genomfört) på de flesta momenten. Jag är verkligen glad för dem. Sorgligt att det är slut på kursen bara. I
kväll börjar jag en ny valpkurs, massa små puppisar. =)

Igår var även jag, Gucci & Alex i Trollhättan. Gick en lång promenad längs Göta Älv. Sedan var vi på ett jätte mysigt ställe som låg vid kanalen där åt Alex glass och jag räkmacka. Älskar söndags utflykter. Super mysigt!  


Gucci vid Göta Älv


Måndag

Hej Hej!!

Var ett tag sedan jag skrev. Har varit nere i Ljunghusen och jobbat hos Smilla kom hem i torsdags. Sedan jobbat som en galning. Igår var jag ledig. Jag, Nina, Alex & Gucci var i Vänersborghundutställning. Nina ställde Moca, han blev 2a i sin klass. I lör fick han sitt första CK, han e ju inte så gammal så det är jätte bra. Vi är så stolta! =)


Moca & Nina på utställningen i Vänersborg



Myra & Gucci busar i trädgården



Smilla & Gucci myser




RSS 2.0