Lugn Lördag

Idag har vi sovit länge, sååå skönt. Efter vi vaknat gick Gucci och jag en promenad och sedan åkte vi alla fyra till Båstad på en liten utflykt. Vi var i en del butiker och mös, sedan köpte vi fika och åkte hem och myste i regnet. Nu ikväll har vi städat lite och ätit god mat. Imorgon ska vi upp tidigt och köra till Ljunghusen.

Först ska vi ner till Skanör till en fotograf som heter Björn Hillarp, han som fotat våra hundar under alla år. Han är super duktig och nu är det dax att bilder på Louis.

Efter det åker vi hem till mamma och pappa för att äta middag och lämna Gucci & Louis. Sedan åker Nina, Moca & Aqua med oss till Halmstad för att sedan åka till Göteborg på måndag morgon där Nina ska täva på My Dog. Ska bli jätte mysigt att komma iväg på liten weekend.  Eftersom att man inte får ta med icke tävlande hundar in får Gucci och Louis bo i Ljunghusen vilket de säkert inte har något emot. Ett mer kärleksfullt hem får man leta efter!

Vill Gratulera Sofie som ställde Zonda idag på My Dog. Först vann dem valp klass över 10st och sedan blev dem BIS 3:a! GRATTIS!!!! Så duktigt! Hoppas det går lika bra imorgon!

Nä, nu blir det sängen!
Ha en bra söndag!


Fin väg i Båstad trots  det dåliga vädret


Syskonkärlek!


Gullefisarna!


Kommentarer
Postat av: Gabriella

Hej gumman! Lät som ni hade en mysig nyår. Håller absolut med dig om att maxi är bäst som tog första steget, så synd om alla djuren på nyår! Härligt med Gbg..älskar den staden=) Kramiz!

2009-01-04 @ 12:59:10
URL: http://gabbylita.blogg.se/
Postat av: Maria

Nu har jag lagt till dig på msn! :)



Ja, det är ingen fara. Det är bättre nu.

Så mysigt med en tripp till gbg. Jag hade också velat dit och titta.



Ha det gott!



Kramisar

2009-01-04 @ 17:53:23
URL: http://chihuahuaworld.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0