Ökar mest i Sverige..

Läste i kvällsposten igår att chihuahuan är den hundras som ökar mest. Schäfer är fortfarande på 1:a plats, men korthår chi på 8:de och långhår på 9:de. Rasen har ökat med över 20% i Sverige. Kul! Men samtidigt skrämmande då det inte kommer fram så mycket rastypiska hundar utan folk kanske bara avlat för pengar. Chihuahuan är iallafall enligt mig en helt underbar ras.
 
I Veckorevyn skrev deras krönikör att de "sönderavlade miniråttorna" var ute och att nu skulle man ha kanin istället. Vad är det för del på folk? Pucko brud! Tycker hon att folk ska slänga sina vavvor bara för att hon inte tycker att det är inne längre. Lust att skriva till henne.. Stackars människa!

Annars jobbar man i helgen så den är inte så livad. Igår var det dock mysig middag och Alex bjöd på bio och vi såg Wallanders nya Hämnden, jätte bra. Nä, nu blir det duschen och sedan jobb igen.

Ha en bra dag!


Sängbus

Kommentarer
Postat av: Maria

Okej :). Vad är det för färskfoder Gucci äter?? Vad heter det?? Och är det sånt fryst??



Nä tyvärr har inte väla heller det :(. Jag har både letat och frågat där.. Tror att Disse hade behövt färskfoder.. Han är ju så himla liten o klen.



Vad äter Louis för torrfoder??

Ja, det är spännande och se hur de utvecklas :). Du skrev att Louis väger 1,3 kg. Disse väger 1,4 kg, så då är dom i princip lika stora...haha. Fast Disse är 1 år och Louis är väl 4 eller 5 månader??



Ja, jag håller med om att Wallander och Beck-filmer är väldigt bra! :) Annars tycker jag om komedier och thriller. Vad gillar du mer för filmer??



Kramar

2009-01-11 @ 16:18:15
URL: http://chihuahuaworld.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0