Favorit i repris!

HAN GJORDE DET IGEN!

Igår var vi på utställning i Tvååker, en valputställning. Louis blev BIR valp... igen. =) Hi hi. Han e så duktig och fick super fin kritik. Han blev tyvärr tackad i grupp finalen men så brukar det ju tyvärr bli med chihuahuor. Jag var iallafall jätte nöjd med Louis.
Tack Eva, Rodney & Hedda för att ni höll mig sällskap!

Sedan blev det fest på kvällen med kompisar från jobb. 9 st var vi som startade hemma hos mig där jag bjöd på snittar. Sedan gick vi in till stan och bowlade. Super trevlig kväll!

Idag sitter man nere på klubben. Gucci och Louis har sprungit av sig på planen och sover just nu skönt. På onsdag börjar Gucci Agility kurs igen! Wihiiii!! Ska bli jätte kul!

Imorgon blir det Rallylydnad med Ingo. Längtar!

Ha en fortsatt trevlig söndag!


Louis fina rosetter


Jag & sandra på bowlingen  =)


Eva & Rodney var på middag hos oss i fredags. Fick denna fina då. Helt i min stil! Me Like! =)

Mycket nytt!



Min dumma dator har fått virus så det är därför det varit lite tomt här inne på bloggen. Vet inte när jag får den igen. =(

Förra helgen var det utställning i Malmö. På Lördagen ställde jag Ceasar, han fick en etta men blev sedan inte placerad.
På Söndagen ställde jag Gucci, han blev 3a i sin klass, tyvärr inget CK, domaren var snål med att dela ut dessa. Men jag var super nöjd med en 3e placering på en sådan stor utställning, bara i Guccis klass var det 13 hundar.
Myra fick en etta och blev sedan oplacerad.. Första gången det händer henne.. Men men. Vi var nöjda! Jag hade kul med mina hundar och det var en super mysig helg. Louis pappa blev BIR och därmed titeln Svensk Vinnare -09. Han är så grymt snygg. Hoppas Louis går i pappas fotspår.. =)

Veckan har kantats med det mesta. I måndags försvann älskade Ingo och jag hjälpte till att leta i timmar.. Dagen efter hittades han i skogen, lika glad som vanligt. Vilket psyke den hunden har. Borta i 18timmar men samma gamla Ingo igen. Underbar hund! Tur att han hittades igen. Hade fått dagens ros i Hallands posten för att jag hjälpte till att leta. Vad gör man inte för sina vänner. Tänk om det vore min hund. Klart man ställer upp! Speciellt på så underbara människor som Anna & Ingo. =)

Idag har det varit Allmänlydnadskurs, gick jätte bra. Det är en härlig grupp!

På lördag ska jag till Tvååker på valputställning med Louis. Ska bli jätte kul att se honom i ringen igen.

Hoppas allt är bra med er också!

Trevlig helg!




Snygge Lusse


BIM & BIR (Louis pappa Nicke)


Underbar vecka!



Tack för tipsen med håret,, eller ja alla tycker ju olika så. Men vi får se hur det blir.
I Måndags tränade jag Rallylydnad med Ingo. Han var såå duktig och det gick jätte bra.
Igår jobbade jag hela dagen.. när jag kom hem var hundarna och jag en lång promanad på Galgberget och sedan åkte jag till klubben på möte.
Idag har jag varit ledig. Vädert är underbart och vi åkte ner till klubben tidigt. Hundarna busade och sprang av sig och Gucci tränade lite på agility. Det gick bra. Han tycker ju att det är såå roligt.
Bilder från idag kommer lite senare.

KRAM!


Ingo, med och utan slem.. hi hi. SÖTNOS!!!


Älsklingen myser i solen..


Skööööönt


Bus bus



Kasta bollen då! =)

Blond eller mörk?

Hmmm.. Jag tänkte gå till frisören snart men kan inte bestämma om jag ska bli blond igen eller mörkare? Eller bara slinga lite på det jag är nu. Vad tycker ni?



Helgen är här..

Så var helgen kommen och här sitter man i soffan med två hundar sovandes bredvid en. Alex har också gått o lagt sig då han ska spela match imorgon. Jag har fixat lite på datorn så jag har inte kommit så långt än, men ska snart gå och lägga mig jag med. Imorgon blir det nog lugnt fram tills 15.00 då jag ska jobba.

Har precis laddat upp lite bilder från min kamera till datorn.
På måndag ska jag träna Rallylydnad. Ska gå en nybörjarkurs, och eftersom att inte Gucci är så förtjust i att vara utomhus när det är noll gradigt ska jag låna Annas hund och gå kursen med. En 11månaders Rottis. Han e bara sååååå go. Kommer säkert att gå jätte bra. Längtar till måndag!


Mamma & Jag på pappas fest


Det finaste man har sätter man på bordet. hi hi =)



Puss min älskling!


Just me


Vart tog våren vägen?

Igår kom snön igen, jag som trodde det skulle bli vårväder.
Hade hund kurs igår, start på Allmänlydnad. Mycket jobb man har framför sig, men det ska nog gå bra.
Idag blir det eftermiddags jobb.. och jag ska jobba imorgon med. Egentligen min lediga helg men jag ska ju vara ledig hela nästa helg då jag ska till Malmö och tävla så jag ska jobba lite extra.

Nina köpte ett utställningskoppel till Louis på Crufts. Läntar tills jag får se det.

Ha en bra helg!


Vägen till brukshundklubben,, mysigt


Äntligen!

Så härligt det var att vakna upp imorse till ett underbart väder. Gucci, Louis och jag gick genast en promenad som avslutades med lek i parken. Man märker att de tycker det är skönt när solen tittar fram och värmer dem. Louis blev 6 månader i onsdags. Kan inte förstå att tiden gått så fort. Louis ska ställas i Tvååker den 28:de. Nästa helg ska jag ställa Myra & Gucci i Malmö. Sedan blir det antagligen lilla Sthlm till påsk. Känns så kul att planera vårens och sommarens utställningar.
 Äntligen kör vi igång!  


Little på promenad med pinne i munnen


Sötisen 6mån.




Sorry...

Jag har inte varit så flitig här inne. Har varit fullt upp. I Onsdags åkte jag och pojkarna ner till Ljunghusen till familjen. Träffade Nina på kvällen och var hemma hos Anette som gör hundkläder, det blev en del beställningar om man säger så. Perfekt att man kan få allt skäddarsytt till sina hundar. Super duktig är hon. Kolla in hennes hemsida: www.bovklader.se

På Torsdagen var jag i stan med Sophie. Handlade present till pappa och en del till mig själv. Var verkligen jätte kul att träffa Sophie, längesedan vi sågs. Har saknat henne!

På Fredagen hade pappa sin fest så dagen gick åt att förbereda inför den. Vi åt Italiensk buffé och allt var väldigt trevligt och gott. Pappa fick en Golfupplevelse av oss som han blev glad för. På Lördagen åkte vi till Halmstad igen eftersom att jag skulle jobba.

Efter helgen har det blivit jobb och hundträning.Och på torsdag startar jag min Allmänlydnadskurs, ska bli jätte kul.


Gucci & Smilla. Tyvärr dålig kvalité, men en sådan underbar bild.
Jag får alltid ett leende när jag ser denna bild.


RSS 2.0