GOTT NYTT 2013


Årets sista dag..

Känns inte det lite trist.. Det tycker jag.. Jag ska jobba länge idag sedan hem till Marie på middag med 11andra, blir säkert kul! Jag har fixat efterrätten och present till värd paret. Nu ska jag måla nyårsnaglar och busa mig innan sängen kallar. NATTI


Så sant..


FIONI

Fick underbara doftrör av mamma & pappa från Millefiori i julklapp. Luktar ljuvligt! Löve it!


FREE

Haft en ledig dag på från jobb.. Plockat undan lite av julpyntet, fixat naglarna och varit en sväng i stan. Nu myser vi i soffan med gott Harrods kaffe i min mugg! Mums!


SBS

Mitt nya screw bangle. Sjukt snyggt!


VILKEN DAG!

Hade en underbar julafton! Och självklart hade man varit snäll.. Vilka paket! Underbart! Tack snälla mamma & pappa! Ni är bäst! Och tack Nina för tavlan, sååå fin! Nu ska jag åka vidare mot Halland och en dag på maxi. Hoppas ni har bra mellandagar!


✨GOD JUL✨

We wish you a Merry Christmas and a Happy New Year.
Good tidings we bring to you and your kin. Från oss till Er: God Jul! Hoppas ni får en bra dag!


DAN FÖRE DAN

Nu är det inte långt kvar.. Granen är klädd och klapparna färdiga! Snön vräker ner och brasan är tänd. Julefriden infinner sig! Underbart!


KLAPPAR

Smilla och jag var i stan och shoppande de sista klapparna! Massor av folk på Emporia. Vi hade en super mysig dag!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/525588/images/2012/pic_50d70f43e087c35c8fc87b8e.jpg" class="image">


LILLE JUL

Igår firade vi lille jul med Alex och hans familj. Jätte mysigt! Fick en super fin porslinschihuahua. Blev sååå glad! Tack än en gång för super god mat och paket!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/525588/images/2012/pic_50d6f786e087c35cbad98bdb.jpg" class="image">


LAST DAY!

Sista jobb dagen innan jul.: massa timmar att jobba men sedan ledig i tre dagar. Självklart bär turen ner till Skåne och min underbara familj. Wihooo! Jag älskar julen! På bilden: Julkort från Louis dotter i Finland.


"LEDIG"

Från jobb idag.. Nice! Dagen har bestått av tvätt, städning, disk, handling, salong besök, sushi, Sara, julklappsshopping, film, julklappsinslagning m.m. Hoppas ni också haft en bra dag!


Dear Santa!

 
Ja snart är julafton här! Och då undrar man kanske vad man önskar sig..
Här kommer min önskelista!
 
Chihuahua tavla från Chilli
Chihuahua i porslin från Cervera
Halsband från Thomas Sabo (Boll med glitter)
Sophie by Sophie Screw bangle
Marc Jacobs öronhänge svart/guld
Marc Jacobs rosa armband
Marc Jacobs Vom New
Ny dator - Mac Book Air
Presentkort ILVA
Doftljus
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SOVMORGON!

Idag tog vi grym sovmorgon., behövde verkligen det! Fixade lite hemma, handlade hundmat och så innan jobb. Nu snart sängen igen.. Dagarna får snabbt! Snart julafton! Invigde min London mugg ikväll.. Ohh.. Sakna!! Vill dit snart igen!


DONE

Då var jobb helgen över.. Skönt! Nu några dagars till jobb sedan lite julledigt! Ska bli sååå mysigt! Efter jobb idag blev det "lille jul" hos Alex farmor. Sedan hem till Evelina på glöggmingel. Vi var ett härligt gäng! Nu ska jag pussa sönder sötaste katten i världen!!!


JOBB & BLASK

Jobbade till 19 sedan middag hos Oliver & Linda. De har skaffat katter, så söta! Sedan hem igen.. Nu snart sängen.. Nästan all snön har töat bort! Värdelöst! Jag vill ha en vit jul! Imorgon fullspäckat schema! Love it'


JOBB HELG!

Ibland känns det tungt att åka till jobb när alla andra tar helg. Men jag gillar verkligen mitt jobb och nu är det så mycket att göra så dagarna går super snabbt! Nu är jag hemma från stängning.. Ska pussa lite på dem små innan sängen. NATTI!


HELGEN

I bilder


PAUSE

Blogg.se har legat nere så jag har inte kunnat blogga på några dagar.. Spenderade helgen i underbara Ljunghusen med Alex och familjen. Idag har jag tränat, jobbat, tvättat.. Ja herregud! Så kul liv! Igår var vi ett gäng som hade glöggmys hos Marie, kul kväll!


KALLT!

Ja idag slog det till igen,, super kallt och mer snö. Hoppas det får ligga nu! Jag vill ha en vit jul! Idag blev det nya naglar på fm, julklappsinslagning och tvätt. Sedan några timmar på jobb. Ikväll blev det lite tv och packning. Imorgon drar vi söderut. Längtar!


MER SNÖ!

Ja igår och idag har det kommit ännu mer snö. Jag har precis kommit hem från Sara, vart och pussat på hennes kattunge! Såååå söt! Nu ska jag snart åka och hämta Alex på jobb.. Girlfriend of the year! =)


HEJ MITT VINTERLAND!

Vaknade upp till ett vitt Halmstad! Wihooo! Jag älskar snö!


SLÄKTMIDDAG

Igår firade vi att Alex fyllt år, hela hans släkt var här. Mamma och pappa skulle också kommit men vart så mycket snö att de inte kunde komma. Vi bjöd på italiensk buffé till huvudrätt. Till efträtt blev det mjölkchokladpannacotta och cheescake. Uppskattat!


1:A ADVENT!

Äntligen är första advent här! Jag var uppe i ottan. Bakade, tände ljus och lyssnade på julsånger! Nu en sväng till jobb innan släktkalas.


HARD WORK WORK WORK!

Jag jobbar, jobbar och jobbar,, nu har jag precis lagt mig i sängen efter en dag fylld med pyssel (inför första advent och släktmiddag) och jobb. Nu ska jag sova några timmar innan det är dax för jobb igen. NATTI


RSS 2.0