Saknar min älskling...

Gucci är nere hos mamma och pappa i Ljunghusen... Saknar honom så... Fast jag har fått låna Beauty.. Tur det.. Förstår inte hur folk kan leva utan hundar..

Igår ställde Nina ut Yoda och Moca i Falsterbo. Moca blev BIR med HP och sedan BIS 2a.. Yoda blev BIS Veteran 2a. Han är 12år. Så fin! Är så stolt över dem.. =)

Guccis dotter Asta kask gjorde debut igår på samma utställning. Hon blev BIR med HP. Stort Grattis till Asta och Edith.  
Förresten.. Kan det gå fel med en sådan snygg far?

På lördag ska jag ställa Myra och Gucci i Danmark. Längtar!image8

Världens vackraste valpar!

Har glömt bort att berätta att jag har en kändis hund. =) Gucci var med i senaste nummert av Allt om valpar (härliga hund). Bilden skickade jag in för 2 år sedan men först nu kom den med.. Så här såg det ut:Sockersöt!

image5

SOM EN KARAMELL. Chihuahuan Gucci sitter vackert. Han är 16 månader och bor hos
matte Natalie Jonzon i Höllviken.

Träningsvärk

Ohh... min lilla älskling har träningsvärk! Plutten... Imorse åkte jag upp till Galgberget för att gå en promenad med baby,,, när jag stannar bilen brukar han alltid börja pipa och bli jätte glad när han ser vart vi är.. men idag var han så trött så vi gick inte så långt idag... Det blev ju en del långa rundor när kusinerna var här. Så nu vilar han i soffan... Ikväll blir det kurs på brukshundklubben. Gucci ska kanske börja på agility, vi testade det igår och han tyckte att det var jätte kul. Men då måste man först göra Allmännlydnads testet innan man får gå agilityn... Hmmm.. ja vi får se. Puss till Sky, Beauty och Myra... Vi saknar er så!
image4
En trött liten Gucci på promenad..

Kusin besök!

Helgen har varit fylld med vovvar.. Nina (min syster) har varit här med sina hundar Aqua & Moca. Vi var på Galgberget igår och busade, Hedda var också med (min sambos föräldrars hund). Dom hade jätte kul! Tyvärr kunde inte Gucci vara med och leka så mycket... för stora kompisar, han önskar sig en liten kompis när han fyller år.
Idag blir det träning på brukshundklubben innan kusinerna åker hem.. Gucci kommer att sova gott i natt. image3
Svårt att få med alla på bild =)
Från vänster. Gucci, Hedda, Aqua, Moca


Galgberget!

Idag har jag varit ledig från jobb så Gucci och jag har varit på galgberget, helt underbart väder. Han älskar att springa där och träffa andra hundar. Nu har han somnat i soffan.. =)

Har anmält till två utställningar, Hässleholm och Larv. Äntligen kommer det igång! =)

Tack för fina inlägg.

Kram
Gucci & Natalie
image2

Välkommen till Guccis blogg!

Denna blogg är tillägnad min hund Gucci.. En chihuahua på 2år som jag tävlar en del med. En väldigt speciell hund på många sätt.. You will see.... =)
image4
Myra & Gucci

RSS 2.0