En god morgon! =)

Idag gick Gucci och jag upp tidigt. Massa mys i parken.. Och Gucci fick jaga fåglar.. Det bästa han vet.. Smyger sig på dem bakifrån och sedan några meter bakom ger han allt.. ha ha.. Han var nog jakt hund i sitt förra liv.
Snart ska jag åka och jobba.. =( Värdelöst.
Mammas dag idag.. Älskar dig mamma!! 
Imorgon är jag ledig,, hund kurs på kvällen.. sista gången på allmännlydnads passet.. Nu ska de grillas. hi hi =) Prov på söndag.. och med tanke på min inställning på tävling,, måste mina elever ge allt!!

Ha en bra dag!

Kjamis
Natalie & snyggingen Gucci


image17


En dag i parken..

Idag slutade jag tidigt,, hade lovat Gucci att vi skulle till stranden men vi kom aldrig längre än parken.. Ät lunch tillsammans.. kyckling,, Mmm.. Gucci älskar det!

Sedan gick vi en promenad och slutade i parken där vi spelade boll.. Hans boll är som en snutte filt,, den är med överallt. Han kan inte sova utan den,, om den trillar ner från sängen på natten vaknar han diret och hoppar ner efter den.. Han e tokig min lilla bebis.

image16Hässleholm

I helgen ställde jag i Hässleholm. Värdelöst! Gick inte alls bra. Gucci blev R i sin klass och Myra blev 3a!!!! Det sämsta hon blivit. Vet inte vad som hände,, men domaren behöver tydligen glasögon. Myra är ju snyggast. Finns inte många som slår henne.. Gucci tror att han är en lippetzanar häst.. måste träna bort det...
Idag är jag ledig så nu ska Gucci och jag till stranden i Tylösand.

image14

Världens vackraste hund..

Jag äger honom.. Världens vackraste hund. Mmmm,, Älskar honom så.


image13

Utställning i Larv

Idag var vi i Larv och ställde. Vi hade en fransk domare som var extremt noggran, det gillar vi.

Gucci blev R i sin klass med jätte fin kritik. Myra vann sin klass med CK sedan blev hon tvåa bästa tik. Tyvärr behövde hunden som vann certet. Min vanliga tur.

Så ännu en gång åkte vi hem med en andra plats... Hoppas det vänder nästa helg. Då blir det Hässleholm.image12

Hilleröd!

I helgen var jag, Myra, Gucci och pappa i Hilleröd. Domaren gillade inte alls Gucci. Han var väldigt slarvig, på bordet kollade han bara tänderna snabbt och sedan ner. Tråkigt. Gucci blev R i sin klass.

Myra däremot kan man alltid lita på. Hon blev 2a bästa tik och fick recerv Cacib. Fast det var ju inte recerv vi ville ha utan cert. Men men... Nästa helg blir det nya tag i Larv.

Glöm inte att hålla tummar och tassar då.


=)

En besviken Natalie & en glad Gucci (värmen är ju här)

image10


RSS 2.0