Om en vecka är han min!

Nu är det en vecka tills jag ska åka och hälsa på lill prinsen. Ohhh.. längtar så efter honom och gillar honom mer och mer för varje dag. Hoppas att Gucci också kommer att gilla honom och att allt kommer gå bra. Vet att många är nyfikna på vem den lille är men än så länge säger jag inget.. Ni får hålla ut tills nästa helg. =)

Snart ska jag åka och jobba och Alex föräldrar ska passa Moca & Puma. De har busat som galningar hela morgonen och är förhoppnigsvis trötta snart, har ju energi för tio hundar. Imorgon blir det att förbereda inför hundutställningen, bada, klippa och putsa.

Tack Eva och Rodney för att ni hjälper mig idag!



Busarna i fullt ös med Guccis leksaker och korg



Sötisar


Pumisen

Vintern är på väg...

Vi var uppe tidigt imorse, halv sju väckte hundarna mig och vi gick en halvtimmes promenad. Folk som var uppe skrapade rutorna på frost. Vintern närmar sig. Fick en bild av en kompis som bor i Sälen innan idag. Snön har kommit !

Efter promanden gick vi och la oss igen i en timme. Idag har vi spacklat vardagsrummet, äntligen! Vi har en hel lista på små saker som ska göras som man aldrig kommer till skott att göra. Men nu kan jag iallafall stryka en sak på listan. =)

Ikväll blir det träning på klubben. Snart prov så det gäller att ligga i.
Saknar Gucci jätte mycket!


Moca nanna kudde,, sköööööönt. Gucci hade dött om han visste.


Vintern är här. Bild från Sälen, tagen av Bengt

En bild säger mer än 1000 ord

Ja, vad mer behöver man säga.. Dessa hundar..


Moca får en tillsägelse om att INTE röra mosters frukost


Men lyssnar självklart inte. Herregud, hunden är 15 månader och gör PRECIS
som han själv vill


Ha ha. Fast man älskar dem ändå fast att de gör hyss dygnet runt.

Lyckliga lösspringande hundar

Ännu en dag med vildarna är över. Dagen började med en promenad till parken med Moca och Puma. Sedan åkte jag och jobbade och kom hem igen vid 15.30. Alex hade varit ute med hundarna vid ett innan han åkte till jobbet så de hade inte behövt vara ensamma så länge.

När jag kom hem gick jag, Eva och vovvarna en lång promenad. Gick upp på Galgberget och lät hundarna springa av sig. Så skönt att se dem springa lösa och sträcka ut.
När vi kom hem efter en timme åkte jag hem till Cornelia (Alex brors dotter) som fyllde år. Hon fick en jätte fin SVEA mössa av oss.

Imorgon är jag ledig och ska ringa massor av samtal, och andra saker som måste fixas. Som vanligt när man är ledig. Ska ringa uppfödaren också och se hur det är med lill prinsen. Hi hi.. Snart så... =)



Vildingarna på vårt hemska köksgolv
(som förhoppningsvis snart skall bytas ut)



Trötta hundar efter promenad


Snygge Moccasinen


Moster Natalie är hård, man måste sitta fint innanför dörren och torka tassarna
innan man får komma in. JOBBIGT!!

Är jag ingen riktig hundmänniska?

Min syster påstår att jag inte är det. Hmm.. hur tar man då reda på det? Nina påstår att min lägenhet inte är anpassad för att ha hund i. Jag är väldigt rädd om mina saker och design möbler och ser svart när hennes hundar rusar runt som galningar i min lägenhet. Grus och hår sprids överallt, och deras svansar slår ner det mesta i sin framfart.

Gucci är ju inte som en "riktig" hund eller vadå? Han river aldrig i parketten, skäller inte när någon går i trappar, drar knappt in någon smuts, fäller lite, dräglar inte när han dricker och lägger inte ut mat på hela golvet. Han ligger dock i både soffa och säng. Men vet att i fåtöljerna för man inte vara. 

Jag kan erkänna att jag är petig med städning. Jag dammsuger minst varannan dag och klarar inte av när det ligger saker framme och stökar. Minsta lilla disk och jag diskar upp. Allt har sin plats och har någon rört något så ser jag det direkt. Jag älskar min stilrena lägenhet och jag hade aldrig klarat av att ha det annorlunda. Jag kan erkänna att jag kanske städar lite väl mycket ibland, but that´s just me. 
Man kan undra om Nina och jag verkligen är syskon. Vi är iallafall precis tvärt om. Jämför hennes lägenhet med min. JESUS!

Om jag är en hundmänniska? Ja, klart jag är. Gucci är ju hund. =)

Förresten var Nina här i helgen och tävlade med Puma i Halmstad. Hon blev BIR valp men blev tyvärr inte placerad i konkurrensen. Hon var duktig. Om en vecka är det min tur att ställa Puma och Moca i Växjö, ska bli jätte kul. Gucci bor hos mamma nu i en vecka. Han kommer nog att gå upp i vikt, så som hon skämmer bort honom med mat. Saknar honom jätte mycket.

Nä, nu ska vi kolla lite tv. Har precis varit ute med hundarna i över en timme så nu sover de äntligen. Kommer lite bilder här under på Puma från utställningen igår. 

Take care


Mumin står fint


Konkurrensen


Sötaste bilden då Puma lyckades blunda

 

Biten Beauty och förlorad Gucci

Det gick inte.. Lokaltidningen kom igår och vi lyckades inte vinna. Typiskt.. Gucci har fått tröst äta ett grisöra.

Tack iallafall till alla som röstat!

Lång dag imorgon.. men sedan är det äntligen helg. Nina kommer hit på lördag och på söndag ska vi sälla Puma här i Halmstad. Sedan ska Gucci åka med Nina hem till mamma och pappa och bo där i en vecka, kommer bli tomt utan lill prinsen.

Moca och Puma ska stanna här i en vecka. Jag ska ställa dem i Växjö nästa helg. Ska bli kul. Det är därför som Gucci ska hem till mamma och pappa, han mår bättre där hemma med lilla Myra än här med två galna hundar som han ändå bara morrar på.

Beauty blev biten på en promenad med mamma idag. En border terrier som högg henne i nosen. Stackars Beauty! Men det var tydligen inte så allvarligt. Blödde mycket men nu var det tvättat och såg fint ut. Tyvärr kommer det ju inte att läka så hon kommer ju alltid att ha ett ärr där. Stackars lilla bubban..

Nä, nu blir det sängen.. 9h jobb imorgon..


Älskade Ljunghusen.. älskar det stället. Kan inte bli så mycket vackrare
när man bor 100meter från havet.

Ännu en höst dag..

Usch.. vilket tråkigt väder det är idag. Gucci var inte direkt sugen på morgonpromenaden..

Igår efter hundträningen fick Gucci och jag besök av Henrietta och hennes två cavalier pojkar, Rigoletto och Costello. Gucci diggade dock inte sällskapet direkt. Så han låg mest och surade inne i sovrummet. Han är rolig han. Om han väl bestämt sig för att han inte gillar någon så är det bara så. 
Henrietta bor i Malmö och kom hit lite spontant. Så igår blev det vin och ost, gott. Nu har Henretta precis åkt hem igen och Gucci sover som en stock. Han hade ju fullt upp igår med att kolla så att ingen snodde hans leksaker.  

Hundträningen igår gick dock inte så bra. Dem tränar för dåligt hemma.. Så nu får vi köra två extra gånger för annars kommer de aldrig att klara provet, som man måste om man vill gå vidare till högre kurser. Ja ja, vi får väl se hur det blir.

Ohh.. längtar så tills jag får hem den lilla. Om det nu blir den jag tror.. Får se, har ju inte tittat på honom än. Vill så gärna att Gucci får en kompis att leka med. Hoppas att de kommer ha lika kul som han har med Myra.



Gucci & Myra i full fart

Ledig dag!

Äntligen ledig. Gucci och jag har precis varit en lång promenad i det gråa höstvädret. Han är så rolig. När man kommer in efter att det är vått ute får har alltid fnatt när man torkat tassarna på honom. Han springer omkring som en galning i hela lägenheten, så härligt att se honom glad.

Senare idag blir det Allmännlydnads avslutning. Tänkte sätta mig ner nu och gå igenom allt vi ska göra. Tänkte köra lite tävling idag och sedan ha lite pris utdelning. Hittade lite koppel och reflexer som jag ändå inte använder så tänkte att jag skulle ge det som pris.

Ta hand om er!


Gucci spanar in tjejer på Galgberget


En prins på höst promenad



Söta Jovana

Nu har jag precis kommit hem från jobb. Herrgud vilken dag. Har knappt haft tid att andas känns det som, kunder hela tiden. Gucci var dålig inatt så jag har varit uppe med honom och inte sovit så mycket heller... så nu tänkte vi snart gå o nanna lite. 

Nina ställde Puma idag för första gången. Hon blev 2a i sin klass. Hunden som vann över henne var tydligen jätte stor jämfört med henne, så vi får väl proppa i henne en massa mat till Växjö. Fast annars fick hon jätte fin kritik.

Fick två teckningar idag av Jovana (Sloba på jobbs syster dotter), så grymt gulligt. Jätte fina, blev så glad! Hon gillar Gucci så mycket trots att hon bara sett honom på foto. Fast Sloba har nog berättat ett och annat om honom. =) Får ta och bjuda hem henne någon dag så hon får träffa prinsen live.

Nä nu blir det mys och gos i soffan.

Här kommer de fina teckningarna från Jovana:




Underbara älsklingar..

Är lite dålig på att uppdatera.. händer mycket i livet just nu.. Mycket kul.. Hmmm... kommer vara hemlig ett tag till.. Men det är en liten sötis på gång.. tror jag. =)

Har iallafall laddat upp en del av bilderna som jag tog på hundarna hos mamma och pappa i veckan. Gud vad jag saknar dem. Är så underbart att vara hemma med dem.. Kan inte tänka mig ett liv utan dem.

Hela helgen blir det jobb. Nina ska ställa Puma imorgon för första gången. Håller tummarna för dem.

Njut av dessa underbara bilder..


Fina Beauty på piren


Sky i trädgården


På stranden


Massa bus


Hundarna spanar i trädgården


Snygging


Hej då

Sista timmarna att rösta på prinsen!!

Nu är det inte långt tid kvar. Ohhh.. vi vill ju vinna. Hoppas hoppas hoppas att vi ligger bra till.
Tack till alla som röstat!

Är i Ljunghusen nu.. Ska lämna in min bil på lagning imorgon då en gullig liten Sthlmare var så snäll och backade in i mig i somras. Nu ska den lagas så jag ska ha hyrbil, hoppas det blir nån snygg.

Kom ner hit igår kväll. Blev en hård natt, tre vovvar i sängen så man hade inte så mycket plats för sig själv. =) Men vad gör det när man får så mycket kärlek.  
Imorse när jag vaknade gick jag, mamma, Beauty, Gucci och Myra en långt promenad längs stranden. Helt underbart väder! Gucci bara älskar att springa över sanddynorna och busa med Myra. 

Idag blir det bilder på Moca och Puma De kommer till mig nästa helg och ska stanna en vecka då Nina ska åka utomlands med jobb. Jag ska ställa snyggingarna i Växjö, ska bli sååå kul. 73 springrar var det. Oj oj oj. Fast med så snygga hundar behöver man inte vara orolig, det kommer gå galant.

Bilder från vår promenad idag kommer imorgon

Glöm inte att lägga in en sista röst nu!!



Moca


Snygge Moca


Puma på dagis


Puma i full fart med de andra hundarna på dagis. Underbar bild !

GUCCI I FINAL

YES vi gjorde det! 87 hundar var det från början. Nu är det final och 12 hundar kvar. Gucci är en av dem. Ohhh... min lilla prins.

Vinnaren får 500:- i en djuraffär och en spa behadling! VILL HA!! Kom igen nu och rösta på mig och Gucci. Tyvärr går det bara att rösta en gång/dator så säg till alla du känner att gå in och rösta!

För visst är Gucci Halmstads snyggaste vovve. =)

Tack till alla som röstat så att vi kom till final!

Ni kan rösta på final bilden fram tills midnatt den 14 oktober.

Gå in här för att rösta:
http://lokaltidningen.temp.citynetwork.se/halmstad/hund/


Gucci som bild nr.3

Äntligen ledig

Idag är jag ÄNTLIGEN ledig, det är helt underbart höstväder så Gucci och jag ska nog snart gå en lång promenad. Kanske sticker till galgberget eller Tylösand, vi får se vart vi blir av. Sedan ikväll blir det hundkurs, allmänlydnad. Är inte så mycket kvar av kursen nu så de måste skärpa sig nu med träningen om de ska klara provet.

Fick en bild av Guccis son för några dagar sedan.. Den lilla sötnosen. Uppfödaren valde att behålla honom. Amigo har dem döpt honom till, tycker han är riktigt lik Gucci. Tiken har flyttat till Helsningborg till en familj som ville hålla på med agility. Hoppas hon får det bra.

Nä, nu ska vi gå en lång promenad.


Chippets Amerigo Vespucci "Amigo" 4 månader

Mycket som hänt..

Har inte bloggat på ett tag.. mycket som hänt. Förra helgen när jag var nere hos mamma och pappa spelade jag en V75 för skojs skull. Fick 6rätt och vann lite över 9000:- HI hi. Superkul! Och jag som aldrig vinner... brukar ju dock inte spela så ofta heller och sedan när man väl gör det så vinner man. Jag blev överlycklig!

Förra veckan var Alex och jag och köpte ett matbord till vardagsrummet som nu har kommit. Det blev jätte snyggt tillsammans med de nya stolarna. Nu börjar äntligen vår lägenhet att se bra ut. Fast det tar ju sin tid.. inte lätt när man flyttar från 30km2 till 64km2 och nu bor vi på 92km2, det tar sin tid att fylla upp. Fast det är mest lampor som saknas nu, det är ju jätte svårt att hitta snygga lampor. Vi får se vad vi hittar.

Idag är det målare hos oss, köket behövs målas om. Skönt att det äntligen blir gjort. Vår hyresvärd är ju tyvärr rätt så seg, var ju bestämt när vi flyttade in att det skulle bli målat  köket. Och nu har vi ju bott här i 7månader. Men men.. nu blir det gjort iallafall.

Ikväll ska jag på kalas hem till Milla (Alex systers barn) hon fyller 2år. Har köpt två jätte fina tröjor. Ohhh,,, det är ju så härligt att handla kläder till små söta tjejer. Hoppas att hon blir glad. ¨

Tog lite bilder innan på vår höst promenad.. för det har verkligen blivit det nu.. Usch... dax för vinter jackan


Lill prinsen sitter på bilden,, men man ser honom knappt


En vacker prins på en kall bänk. Kanske dax att leta upp lite tröjor till honom med

RSS 2.0