Man borde få högre lön..

Tänkte på det idag när jag jobbade.. Jag har jobbat på samma jobb i snart 2år och har varit sjuk en gång. En gång på 700 dagar. Jag tycker att jag förtjänar högre lön. hi hi

Har jobbat sedan i måndags nu och jobbar 9 dagar i sträck, efter tisdags jobb ska jag åka ner till familjen i Ljunghusen. Ska bli jätte mysigt. Pappa fyller år på fredag och innan dess blir det mys med familj och träffa vänner.

Nina åker till London så henne hinner jag inte träffa.. Hon ska till Birmingham och till Crufts. Fy! Jag är inte alls avundsjuk. Ljug!

Nä, nu ska jag kolla film.
Ha en fortsatt trevlig helg!


Nina, Jag och hundarna Yoda, Aqua, Sky, Gucci & Beauty
Fotot är ca 3år gammalt.


Längtar till sommaren!


Gucci, Puma & Hedda. Sommar -08


Oj vad tiden går fort. Imorgon är det torsdag och dagarna bara rinner iväg. Igår anmälade jag Louis till hans 2a utställning. Det gäller ju att hålla igång honom nu i början. I måndags var Louis hot veterinären och fick sin första rabies spruta. Är ju tänkt att jag ska ta honom utomlands så småningom. Han skrek som en liten gris, gillade inte alls det. Stackars liten.

Imorgon är den andra anmälningsdagen på klubben. Hoppas att de sista kurserna fylls nu.
Ska bli härligt att komma igång.

Tack för alla som grattat oss för BIR vinsten!


Snygge Gucci


Hoppi doppi


Sötisen genom tunneln.

Längtar till sommaren!


HAN GJORDE DET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ohhhh... jag är så j*vla glad att inga ord kan beskriva min känsla. Vi åkte till Hässleholm tidigt imorse och det var 10st chihuahuor som var anmälda. Louis var i yngsta klassen.
Han var sååå duktig i ringen och blev idag BIR valp!

Lilla Louis gjorde det. Jag är så stolt över min lilla prins. Denna lilla krabat som var så nära på att dö har blivit en tuff liken rackare. Svansen var på topp hela tiden och han kaxade sig med de flesta.
Han var jätte duktig och jag är så glad över att han har kommit till oss.

Nu sover båda som stockar. Mycket intryck idag, speciellt för Louis. Han har skött sig exemplariskt idag och jag är så stolt över lilla Little!

Biler från idag


















Svartsjuk hund..

Lilla Louis är svartsjuk. Så fort man gosar med Gucci börjar han skälla ut en.. snuffe. Fast man måste lära sig att man inte alltid kan stå i centrum.
Idag har vi mest pysslat här hemma. Varit en snabbis i stan men annars mest mys. Snö ute igen.. Jag som vill ha värme. Imorgon jobbar jag hela dagen sedan bär det av till Hässleholm på lördag. Kommer nog inte blogga mer innan lördag. Så glöm inte att hålla tummarna för oss på lördag!
Nu ska vi ta en titt i garderoben.. Behöver städas.

Ha det bra!


Gucci & Hedda myser i vår säng


Doddan

Det närmar sig..

Gud vad jag längtar tills Lördag. Ska bli så kul att se hur det går för lilla Louis. Vi övar för fullt lite varje dag och det går jätte bra. Men sedan får man ju se hur det går med hundratals hundar omkring sig och den miljön har han ju aldrig varit i. Men det kommer säkert att gå jätte bra för vår lilla prins. Huvudsaken är att vi har kul!

Idag har vi tittat på en lägenhet i Tylösand, superfin! 
Ska jobba extra ikväll några timmar för det var kris på jobb. Tvättar just nu.. Imorgon är jag ledig. Då ska jag förbereda för utställningen, bada Louis och så. Sedan kommer Erika hit på fredag och sover här tills lördag, hon ska med till utställningen.

Have a nice day!



Louis på klubben,,, söte göte!

Man måste dela med sig..

.. av livets godsaker. Jag äger två av dem och jag älskar dem över allt annat på denna vackra jord.

Längtar till lördag...



Sessan fyller år!

Idag fyller Smilla 7år. Herregud vad tiden går fort. Tänker på henne ofta och saknar henne jämt.
När jag började som barnflicka hos Lomholt/Nimér vad Smilla bara
6 månader gammal. Lilla tjejen har blivit stor. Vi har gjort så mycket tillsammans och det känns nästan som att hon är mitt barn eller min lilla syster. Jag var med henne nästan dygnet runt i 6år.
Mysigast var när jag bodde i Stockholm med familjen. En vinter i Sthlm. Ja, det var en underbar tid.

Helgen är över och imorgon är jag ledig. Blir brukshundklubben för hela slanten då det ska vara anmälningsdag där nere för nya kursdeltagare. Första gången vi kör detta nya system men jag hoppas att vi tänkt på allt och att det kommer lagom mycket folk.

Nu ska jag titta klart på matchen mellan Inter och Milan.



Smilla sommar 08


Kärlek


Peggy, Smilla & Moca

En underbar dag!

Gud vad underbart det var att vakna imorse. Himlen var ljuvligt blå och inte ett moln så lång ögat kunde se.
Vi klädde på oss och gick till parken där vi var ett bra tag och sparkade boll. Så härligt!

I eftermiddag har vi jobbat och har precis kommit hem. Imorgon jobbar man förmiddag, hoppas att vädert blir bra imorgon också så att man kan ta en tripp till galgberget när man kommer hem.

Trevlig helg!


Gucci och hans älskade boll


Sötnosen njuter


Min älskade hund


Snus på bollen


Underbar himmel

Ännu en vecka...

Ja ha, då var det torsdag kväll och snart är det helg. Ska jobba heeela helgen så man vet ju vad man ska göra.
 På måndag är det anmälningsdag på klubben till kurserna som ska starta och jag håller ju i det så jag får väl planera en del inför det också.

Imorgon jobbar jag eftermiddag.. ska bli skönt med lite sovmorgon. Längtar så tills nästa helg då det blir utställning i Qpoolen med Louis. Ska bli så kul!

Sängen väntar!
 Hoppas alla får en härlig helg!


Lusse Liten..


Hundarna har en kasse med sina leksaker i.
Gucci är så söt när han sträcker sig för att ta dem.
Tassarna mot väggen och sedan gäller det att sträcka på sig allt vad man kan.
Smart hund!

När kommer värmen?

Vår vår vår.. Jag vill ha VÅR!! Och värme! Och det vill mina älsklingar också...
Idag har vi varit på promenad och nu sover dem gott. Jag ska snart in i duschen och sedan jobba till stängning.
Fick reda på igår att det är 10st korthårs chis i Hässleholm. Längtar så! Ska bli så kul att se vad Louis tycker om utställning.


Ha en underbar dag!


Prinsarna


Älsklingen trött


Full fart på promenad


RallyLydnads helg!

Så var helgen över. Hela helgen har jag gått och utbildat mig till Rallylydnadsinstruktör. Detta var den första helgen och i slutet på april blir det slutprov. Superkul ny sport som inte funnits så länge i Sverige.
Det är både lydnad och agility, super kul.

 Jag hade Beauty med mig och hon var jätte duktig. Mamma och pappa kom hit med henne i fredags och hämtade henne igår. Louis var hos dem i helgen, han hade varit jätte duktig. 
Var även på fest i Lördags hos Jossan, det var väldigt trevligt.

Idag är vi lediga för att sedan jobba tisdag-söndag. Jobbig vecka! Ikväll ska jag på möte på travet och sedan HUS möte nere på klubben. Nä, nu ska vi ut i det fina vädret.








Längtar efter vår!

Jag som vill ha vår och så kommer det snö. Typiskt! Väntan känns lång men snart kommer väl värmen igen.
Igår var det möte på klubben och jag blev vald till Utbildningsledare. Känns bra!

Idag är jag ledíg och ska försöka städa lite. Imorgon kommer mamma o pappa hit med Beauty. Jag ska gå en ny utbildning till helgen, Rallylydnad. Så jag ska ha med Beauty då som övningshund. Tänkte först ha Gucci men med tanke på att här är så mycket snö tänkte jag skona honom från att frysa.

Nu ska vi städa, gå promenad och sedan tvätta.

Grattis Rodney på födelsedagen!

Ha det bra!



Gulle hundarna


Snyffe mys


Mys söndag..

Idag har varit en riktig mys dag. Det började med att vi sov rätt så länge.. Igår var vi nämligen på fest hos Olli, det blev en kväll full med Sing Star och Guitar Hero. Superkul! Så vi sov rätt länge idag.

Sedan var jag på Ön med Eva, Rodney och hundarna. Gick en runda på ca.7km. Super skönt att komma ut i skogen. Louis gick ju inte så långt men han var såå glad över att vara i skogen, vilket han aldrig varit innan. Han var så söt och sprang där med kopplet sträck och svansen på topp. Han tyckte verkligen det var super skönt. Fast han gick bara en liten bit sedan satt han i min och Evas jacka.

Nu sover hundarna gott och vi väntar på att Alex ska komma hem från Jonna. Blir en lugn kväll.
Imorgon är det jobb igen.


Gucci vid sjön på Ön


Skumt ljus...


Vackert

RSS 2.0