Jobb jobb jobb...

Sitter nere på klubben och håller på med lite papper. Jobbade till tre idag och sedan var jag i stan med Erika, handlade lite för mycket. 4a tröjor, jeans, parfym och lite annat smått. Typiskt mig!

Vovvarna ligger här bredvid i sin lilla inhängnad.. det är så duktiga! Nä, nu får vi jobba klart så att vi kommer hem snart.

Ha det bra!




Louis debut!

Så var det onsdag och snart har denna veckan också gått. Tiden går så snabbt och jag hoppas det blir vår snart, vore härligt med lite vår känslor och hundarna vill ju ha värme. Idag har vi mest myst och varit på promenad. Fixar lite med bruks papper nu och ska jobba kl.15.30.

Louis fick nytt halsband igår, han blev så fin! Ett Karlie i svart läder med röda hjärtan på. Super sött! Louis är nu även anmält till sin första hundutställning. Ska bli så kul att se hur det går för honom.


Ha det bra!



Louis i sitt nya halsband


Mys i sängen


Lite mer mys.. =)

Våta små bebisar...

Igår var det jobb fram till tre. Sedan var jag, Alex, Eva och Rodney och bowlade. Super kul! Man borde göra det oftare. Alex och jag kom lika första omgången. Sedan vann Alex, jag kom trea då Rodney lyckades med strikes de sista slagen. Typiskt! Jag som hatar att förlora. =( Sedan åt vi god mat och kollade på film.
Tack Eva & Rodney för en trevlig kväll!

Idag blir det jobb igen, fast jag börjar inte förrän klockan tre. Så jag har fixat lite här hemma nu på förmiddagen. Både Louis och Gucci har fått sig ett bad och sedan har jag vattnat blommorna och varit en lång promenad med Gucci. Imorgon är jag ledig! Blir nog till att jobba nere på klubben.

Ha en trevlig söndag!


Tror inte att min älskling diggar att bada =(


Helt galen efteråt


Blöta plutten


Drömmer sig bort


Älsklingarna myser

Louis 5 månader!

Idag blir min prins 5 Månader. Nu väger han 1420g och jag är så glad över att han är min. Gucci och Louis går så bra ihop nu och det känns så skönt att de gör det.

Igår var vi på brukshundklubben och jag jobbade för fullt. Hundarna var jätte duktiga och Louis pep till varje gång han behövde gå ut. Han lekte också lite med en kelpi valp som vi träffade där nere. Eller lekte och lekte. Den söta lilla kelpi valpen var mest rädd för Louis. Dubbelt så stor men ändå var han rädd för lilla Louis. Respekt!

Vi tränade lite stå igår.
Här är resultatet:







Längtar ihjäl oss..

Idag var hundarna ensamma 2,5 timme, så länge har Louis aldrig legat. Men han beöver tränas lite han med även om jag säkert kunnat ordna barnvakt. Det gick jätte bra och han blev så glad när jag kom hem att han kissade lite.. Sötnosen! Gucci är alltid lika duktig på att vara ensam och han sover alltid när man kommer hem..

Nu sitter vi här i soffan och längtar efter Alex som snart kommer hem från jobb.. Nu ska jag inte jobba förän på fredag så imorgon hoppas vi på fint väder,,, då åker vi till galgberget. Måste till brukshundklubben också och fixa me lite papper.

Tog en bild på snyggingen innan idag.. Ja, vi bytade ju täckte i dec då jag fick ett dubbel dun täckte av Nina i julklapp. Jag la mitt "gamla" duntäcke på golvet i vardagsrummet så att hundarna skulle få busa lite på det. Nu är de helt galna i de och använder det som brottningsmatta. Hi hi.. De är för söta! Så nu vill jag inte ta bort det trots att det ser för jäkligt ut. Ja ja, vad gör man inte för sina små älsklingar.
Just det ALLT!



Louis snart 5 månader

Gör livet värt att leva..

Lilla Louis.. Snart blir han 5 månader.. Kan inte förstå att tiden gått så snabbt. Känns som han inte varit här så länge.. Och jag kommer så väl ihåg det fruktandsvärda samtalet när veterinären ringde och sa att han inte skulle klara sig. Få trodde att han skulle bli bra igen men han är så tapper min lilla prins och har klarat sig galant i livet. Blir så lycklig när jag ser hur han utvecklas mer för var dag som går.. Gucci och han leker så fint nu. Hoppas lyckan aldrig tar slut.. Saknar Myra, Beauty och Sky så fruktandsvärt mycket! Hoppas vi snart är tillsammans igen...
Mina hundar är mitt ALLT och ingen skänker mig så mycket lycka som de gör!  


Louis


Myra


Gucci


Beauty


Sky (Vår vinstrikaste hund, här med priser från en utställning i Tyskland där han tog hem allt)

Mitt och Ditt...

Ja, det är märkligt att folk inte kan skilja på mitt och ditt. Alex bil var det någon som varit på inatt. Märkligt att man inte kan få ha någonting ifred. Man blir så jäkla förbannad.. Massa papper och polisanmälan.. Stackars Alex.. =(

Annars har helgen varit mysig. Igår var det dop av Jack Daniel Liam Laos. Jätte fint var det och super god mat. Av oss fick han ett par fårskinnstofflor, hoppas de kommer till användning. Tack Tessie & Daniel för super god mat och trevlig dag/kväll!

Idag har vi varit på middag hos Berit (Alex farmor) och sedan har det mest blivit mys i soffan. Nu kollar jag på världscuphoppningen på tv och när Alex kommer hem bli det nog film. Hoppas ni också haft en mysig helg!



Lille Jack i kyrkan


Prästen, Tessie, Daniel, (Daniels pappa), Eva & Jack


Duktiga Jack skrek inte en enda gång

Min kändis..

Yes! Äntligen är veckan slut! Jag jobbar i och för sig kväll vilket är segt men sedan är man ledig i helgen. Ska på dop imorgon till Alex systers son. Och så MÅSTE vi sätta upp de sista handtagen i köket. Fy på oss som inte gjort det än. Nu blir det snart promenad och sedan jobb.

Var inne på Bamses Bollars hemsida och ville bara visa er den fina klockan som de har på chihuahua. Undra vem som är på bilden.. Hmm... Gucci så klart! Hihi.. Min prins, snyggaste hunden som finns! Kolla gärna in Jennys sida. Mycket fint att shoppa där. www.bamsesbollar.se

Ha en bra helg!


Jättefin klocka med läderremmar, Citizen urverk, rostfritt stål baktill med urtavla av glas och vattentät! Själva klockan är 3 cm i diameter. Beställningsvara, porto från Finland tillkommer.

Pris: 195 :-

På det igen...

Så var det dax att jobba igen.. Fast vädret är ju så tråkigt ändå så det gör inte så mycket. Jobbar 15.00 till stängning idag men Alex har tidig vecka så hundarna behöver inte vara ensamna, skönt för dem.
Igår städade vi lite här hemma och på kvällen var vi
(vi = jag och hundarna) hemma hos Erika och åt kyckling sallad och snackade lite skit. Mysigt!
Blev en del mys imorse, har ju två hundar som älskar att mysa i sängen.. Louis vägrar ligga i buren på natten. Mycket skönare att sova på mammas arm. =)



Louis myser på min arm med vårt snygga Gant lakan jag fick i julklapp. I lOVE IT!


Gucci mys...

Ökar mest i Sverige..

Läste i kvällsposten igår att chihuahuan är den hundras som ökar mest. Schäfer är fortfarande på 1:a plats, men korthår chi på 8:de och långhår på 9:de. Rasen har ökat med över 20% i Sverige. Kul! Men samtidigt skrämmande då det inte kommer fram så mycket rastypiska hundar utan folk kanske bara avlat för pengar. Chihuahuan är iallafall enligt mig en helt underbar ras.
 
I Veckorevyn skrev deras krönikör att de "sönderavlade miniråttorna" var ute och att nu skulle man ha kanin istället. Vad är det för del på folk? Pucko brud! Tycker hon att folk ska slänga sina vavvor bara för att hon inte tycker att det är inne längre. Lust att skriva till henne.. Stackars människa!

Annars jobbar man i helgen så den är inte så livad. Igår var det dock mysig middag och Alex bjöd på bio och vi såg Wallanders nya Hämnden, jätte bra. Nä, nu blir det duschen och sedan jobb igen.

Ha en bra dag!


Sängbus

Mysdag med mina älsklingar..

Idag blir det mys för hela slanten. Sov ut imorse och vaknade till ett snöigt Halmstad. Gick en runda med hundarna. Louis var inte direkt lycklig över vädert så han gick bara lite i parken sedan satt han i värmen i min jacka. Gucci däremot tycker det är mysigt med snö och rullar sig gärna. Sedan har vi varit och handlat och nu tvättar vi. Så det blir det man brukar göra när man är ledig. Tvätta, städa och laga mat. Nu ska vi mysa i soffan med en kopp te.

Ha en trevlig kväll!

 
Sötnosen i parken


Lille Louis 18veckor idag. Gillar INTE snö. =)

Känns som måndag..

Då var man hemma från Götet igen. Igår blev Moca etta men tyvärr en slät så han gick inte vidare. Puma blev 3:a i sin klass och var jätte duktig i ringen. Domaren tycke hon var väldigt duktig som bara var 9månader och ändå så duktig i ringen. Efter vi var klara handlade vi lite i stånden.. Jag handlade utställningkoppel till Louis, tävlingsbok, id-tag, shoppinglist med chihuahua på och ett halsband till Myra. Sedan fotade vi Puma och Moca i ett stånd där man kunde få sina bilder på tex en kudde, väska, musmatta eller hund skålar. Jätte fräckt!

Sedan åkte vi mot Ljunghusen. Gucci och Louis blev sååå glada av att se mig, mina små älsklingar! När vi packat allt åkte vi upp till Halmstad igen och sedan somande vi tidigt, gud vad trött jag var! 

Idag blir det tyvärr jobb, jobbar eftermiddag och hundarna ska vara hos Eva. Imorgon är jag ledig. Ska bli jätte skönt! 

Ha en bra dag!

 
Puma i rigen

My Dog

Då var man i Göteborg på Hotel Panorama. Gud vad trött man är efter en sådan här dag. Moca blev R i sin klass idag och Puma 4a. Helt okej med take på konnkurransen. Efter att dem var klara åkte jag, Alex, Rodney och Eva upp i Gothia Tower och åt lunch på Heaven 23, som ligger på 23:e våningen. Jätte mysigt och super god räkmacka!

Sedan var vi inne i stan och gick på NK, alltid lika härligt. Efter det åkte vi tillbaka till My Dog eftersom att vi kände en del som skulle in i finalringen. Nu är vi på hotellet och är helt slut. Ska upp på rummet nu och ta en dusch för morgondagen kommer bli lika lång som denna.

Igår blev Louis pappa BIR (bäst i rasen) och tog både cert och cacib. Super kul! Hoppas att Louis kommer bli minst lika framgångsrik som hans pappa.

Saknar Louis och Gucci sååååå mycket! Tur att jag ska hämta dem igen imorgon kväll.
Nä, nu ska jag gå upp på rummet.
Håll tummarna för oss imorgon!


Nina med Moca i ringen


Utsikten från Heaven 23 mot Liseberg


Utsikt mot Ullevi


Annica blev grupp R med sin fina import från USA


Trötta hundar på hotellet. Vart är det tänkt att jag ska sova? =)

Utan mina prinsar

Började dagen med att gå upp tidigt sedan körde vi till Skanör där Björn fotade Louis, Gucci och Myra. Efter två timmar var vi klara och åkte hem till mamma och pappa där vi åt jätte god gryta gjort på hjort, super gott!
Tack Mamma!

Nu är vi tillbaka i Halmstad igen, grymt tomt utan dem små. Även om Puma & Moca är här så känns det tomt utan dem små liven. Ingen annan hund kan fylla deras plats. Imorgon ska vi upp tidigt och åka till Göteborg och My Dog. Ska bli jätte kul! Håll tummarna för Moca & Puma!


Vi övade lite stå igår och här är resultatet:

 


Louis 4månader

Lugn Lördag

Idag har vi sovit länge, sååå skönt. Efter vi vaknat gick Gucci och jag en promenad och sedan åkte vi alla fyra till Båstad på en liten utflykt. Vi var i en del butiker och mös, sedan köpte vi fika och åkte hem och myste i regnet. Nu ikväll har vi städat lite och ätit god mat. Imorgon ska vi upp tidigt och köra till Ljunghusen.

Först ska vi ner till Skanör till en fotograf som heter Björn Hillarp, han som fotat våra hundar under alla år. Han är super duktig och nu är det dax att bilder på Louis.

Efter det åker vi hem till mamma och pappa för att äta middag och lämna Gucci & Louis. Sedan åker Nina, Moca & Aqua med oss till Halmstad för att sedan åka till Göteborg på måndag morgon där Nina ska täva på My Dog. Ska bli jätte mysigt att komma iväg på liten weekend.  Eftersom att man inte får ta med icke tävlande hundar in får Gucci och Louis bo i Ljunghusen vilket de säkert inte har något emot. Ett mer kärleksfullt hem får man leta efter!

Vill Gratulera Sofie som ställde Zonda idag på My Dog. Först vann dem valp klass över 10st och sedan blev dem BIS 3:a! GRATTIS!!!! Så duktigt! Hoppas det går lika bra imorgon!

Nä, nu blir det sängen!
Ha en bra söndag!


Fin väg i Båstad trots  det dåliga vädret


Syskonkärlek!


Gullefisarna!


2009

Ett nytt år är här. Och vilka förväntningar vi har på 2009. Nyår var trevligt, vi gjorde god middag och Jonna var också här med oss och hundarna. Gucci var rädd lille plutten. Men Louis visade inget, han busade på som vanligt. Tror att han är för liten för att förstå. Fast det var inte så mycket raketer här runt omkring så det kändes bra. 


ICA Maxi har i år beslutat att inte sälja raketer. Med hänsyn till djur och natur som inte mår bra av detta. Detta tycker jag är ett väldigt bra beslut och jag är stolt över att jobba på detta företag som vågat ta klivet innan någon annan gjort det. Kasta pengar rakt upp i luften, skrämma oskyldiga djur och för att inte tala om alla skador som uppstår med alkohol i kroppen. Tack MAXI för att ni tog steget!


Nu är jag ledig tills på onsdag och på måndag åker Nina och jag till Göteborg och My Dog där vi ska ställa både Puma och Moca. Ska bli så underbart att komma iväg lite. Hoppas det blir fint väder imorgon.

.
Gucci & Louis busar för fullt


Ser ut som en galen hund..


RSS 2.0