MIN FM

Handlat, plockat, pysslat, myst m.m!


VOLUSPA

har de grymmaste doftljusen. Ganska dyra men helt underbara. Jag fick med mig två från Malmö. Luktar underbart!


BÄSTIS + INREDNING

Ännu en jättefin höstdag! Jobbade till tre sedan träffade jag Sara.. Kändes som evigheter sedan vi sågs! Vi fikade på Roberts och snackade massa skit. Sedan fixade jag med lite heminredning, blev nöjd. Nu väntar sängen.


EMPORIA!

Här kommer lite bilder därifrån. Var där både fre & sön. Sjukt mycket folk! Annars ganska kul center med lite "nya" butiker. Bäst nya är Hollister & Sephora.


ME, myself and I


IM BACK!

Tillbaka i Halmstad igen efter underbara dagar i Ljunghusen! Trist! Men så är det.. Får hitta något nytt att se fram emot!


PAPPA DAG

Efter jag lämnat Smilla på fritids spenderades resten av dagen med pappa.. Bankärenden, hundpromenader, byte till vinterdäck och en sväng på stan m.m Härlig dag!


SMILLA

Hämtade upp Smilla igår.. Hon sov här inatt.. Mys!


BEKKI

Blev en trevlig kväll hos Bekki med massa spel och skratt. Nu är jag hemma igen och har kissat pojkarna. Nu ska vi mysa framför tvn.


TJEJ MIDDAG

Drar hem till Bekki på middag! =)


SHOPPING

Här kommer bilder på lite av det jag handlat igår och idag. Woop woop! Me lajk shopping!!!!


KÖPENHAMN

Idag åkte jag, mamma & pappa till Köpenhamn. Blev lite shopping (visar sen) och lunch m.m. Jätte mysig dag!

 


LÖRDAG!

Ännu en underbar dag men klarblå himmel! Underbart!


NERVÖS..

Idag är jag en fegis., ont i magen och skakis.. Hatar detta.. =(


GOD MORGON!

Från ett soligt näset! Underbart!


ÄNTLIGEN!

Äntligen är jag ledig något dagar, helt underbart! Jag har begett mig ner till Ljunghusen för en weekend med familj och vänner! Härligt! Ska upp tidigt så nu ska vi lägga oss. När jag köpte kaffe på vårt café på jobb idag såg jag att vi sålde dessa rosa bandet bakelser, söta!


MIN ONSDAG I BILDER!


NEW NAILS


SOVMORGON

Oj vad vi sov länge idag! Så skönt & välbehövligt! Nu ska jag fixa lite ärenden innan jobb. Härlig höstdag så jag kör ballerina ett tag till! Lovley!


Nu jäklar!

Äntligen! Äntligen ligger jag i min säng! Blev några timmar på jobb innan jag drog till Gekås med en arbetskamrat. Inget folk alls, så skönt! Köpte lite av varje. Nu har jag precis bläddrat i nya Emporia katalogen, nytt shopping center som öppnar till helgen. Gissa vem som ska dit! ;-) Lucky me! =)
Nä nu ska jag sluta mina bruna och jag kommer sova så fruktansvärt skönt! NATTI!


MONDAY

Jag kan konstatera en sak.. Jag är ingen morgonmänniska! Lord! Börjat tidigt tre dagar i rad nu.. Helt slut! Idag ska jag dricka massor av kaffe! =)


SPA SÖNDAG!

Idag körde jag och Sara en favorit i repris. Kollade solsidan samtidigt som vi hade fötterna i bad, skrubba skrubba! Sedan var det dax för ansiktsmask och peeling. Skönt att känna sig som en ny människa innan det är dax för en ny vecka! Härligt! Upp tidigt imorgon igen så nu ska jag och katten mysa och nanna.


MAXI 10år!

Vilken helg! Massor massor MASSOR att göra på jobb! Ponnyridning, uppträde, modevisning, tårta, kaffe.. Ja herregud så mycket det varit på jobb! Dagarna har gått snabbt så det har varit kul att jobba. Igår träffade vi Olli & Linda. Ikväll blir det massa mys med bästa vännen.


LOUIS GOS!

Det finns inte många timmar på dygnet när Lulle är gos hund men på morgonen/förmiddag brukar han vara det. Han ligger gärna kvar i sängen fast jag går upp.. Ibland kommer han tassandes från sovrummet men idag fick jag gå in och väcka honom med massor av pussar! Man kan ju inte sova hela dagen och man måste ju gå ut och kissa med!


HÅLL TUMMARNA!

Gucci har varit bra i många dagar nu.. Vi håller tummarna att det fortsätter åt samma håll. Nu ska vi måla naglarna och sedan nanna.


LÄNGTAR!

Nästa helg händer det massor av saker.. Ska bli jättekul! Jag gillar att han saker planerade! Ska bl.a. Träffa en kär gammal vän! Och familjen! Längtar massor!


FINNER INGA ORD!

Sjukt! Finns inte så mycket att säga.. Stackars djur..


10ÅR!

Vi har 10års jubileum på MAXI och massor av erbjudanden denna vecka. Massor av folk som handlade idag, och helgen lär bli hektiskt! Jag ska jobba hela helgen. Blir kul! På lördag blir det massor av jippon i butiken.


SLAPPE DAG

 

 

Gymmet imorse sedan lååååång promme till stranden med Louis & Sara. Efter det åkte vi och fikade på Maxis kafé och sedan handlade vi lite. En sväng på jysk, co, store m.m. Nu hem och dö i soffan. Härlig ledig dag med massor av frisk luft!

.

 


LET'S GO

Gymmet och sen promme i fint höst väder! Nice!


LEKER

Med en nu app..


SVERIGE

Vilken match de gjorde! Grymt! Jag har precis kommit hem från jobb men såg lite repris på tvn. Imorgon hoppas vi på uppehåll!


JUST ME


HÖSTPYNT

I söndags plockade jag och Louis lite hösttecken som vi tog med oss hem. Nu har jag pyntat lite med det. Härligt med höst!


CRAZY VAVVA

Gick in till Espressohouse innan och fikade med Sara och Evelina. Mycket snack och skratt. Busar med Louis nu.. Han och hans jädrans kottar.. Hittade han med en i munnen som han måste gömt i lägenheten. Crazy vavva! Älskar honom ändå! =p NATTI


FIKA

Drar in till stan för fika med sköna tjejer..


PW

Kall 6km promme avslutad. Skönt!


TRÖTT

Herregud vilken natt.. Inte fått sova mycket.. Jobbade till 15, handlade och sedan hem för att tvätta.. Phu..


Zzzzz...

Ja jag skulle ju lägga mig tidigt idag.. Gick ju sådär! Skärpning & Natti på er


SOLSIDAN

Nu blev det precis solsidan på ipaden och idag tänkte jag gå och lägga mig i tid (för en gång skull). Får se om jag lyckas med det. Nu ska jag ut med pojkarna.


KAFFE

Kaffe och skitsnack hos Gittan


PROMME

Drog ut med Lussebullen för att rensa tankarna och plocka in lite höst pynt.


SÖNDAGS CHILL

Efter att ha gjort lite ärenden och gymmat slår vi oss ner i soffan. Söndagar när de är som bäst!


SÖNDAGs ÄVENTYR


LÖRDAG

Blev lite ärenden innan och sedan kom Jossan & Sara hit. Vi lagade mat och snackade massa skit. Sedan kollade jag och Alex på senaste Falk filmen, älskar dem! Nu ska jag sluta mina bruna. NATTI

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/525588/images/2012/pic_507a09ceddf2b32cb4002241.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/525588/images/2012/pic_507a09d2ddf2b32d060020b2.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/525588/images/2012/pic_507a09d2ddf2b32ceb002122.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/525588/images/2012/pic_507a09d59606ee2c2cb76c0c.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/525588/images/2012/pic_507a09d6e087c34d89c911a9.jpg" class="image">


STÄDAT

Phu.. 3timmar tog det.. Diskat, dammtorkat, dammsugat, tvättat toaletter och alla golv. Nu duschen..


MINUS


MYS

Super kallt ikväll.. Skönt med varma inne skor! Nu ska vi krypa ner under duntäcket och mysa massor. NATTI!


FREDAG!

Arbetsdagen är slut och vi har slagit oss ner i soffan för lite mys. Kallt ute! Pojkarna har fått nya tröjor (Anne på jobb har stickat) som de invigt ikväll.. Jätte fina blev dem! Nu ska vi kolla slutet av fotbollen. Hoppas ni får en bra fredagskväll!


Snart helg..

I fm blev det lite fixa hemma med disk och så.. Sedan blev det jobb några timmar. Nu ikväll kollade vi på Lyxfällan och sedan mös vi massor i soffan (jag och pojkarna alltså). Nu ska vi snart lägga oss, jobb imorgon sedan helg. Skönt!


GLANS

Vilken dag! Jag jobbade till 16 sedan hem och gjorde mig oordning. Mötte upp Sara och gick till Roberts.. Hon trodde vi skulle på bio men jag hade ju fixat helt andra biljetter.. Vi gick nämligen och såg Johan Glans! Grymt kul! Hon blev jätte överraskad och glad! Härligt! Gucci blev sååå glad när jag kom hem, mammas älskling! Nu är jag trött efter en lång dag och ska snart sova.


KALLT!

Dax att plocka fram både vinterjacka till mig och täckte till pojkarna. Fy så kallt det var imorse..


SELE?!

Ja Guccis min var inte så glad när han fick sele på sig.. Ha ha.. Men måste man så måste man. Nu ska vi sova. NATTI


PROMME + KAFFE

Erika, jag och Louis tog en liten promme innan.. Sedan blev det en kaffe på Roberts. Mysig kväll!


SJUKLINGEN

Nu har vi kommit hem från veterinären. Han tyckte först det lät som diskbråck men kunde inte hitta något. Kanske att han sträckt sig. Han ska gå på smärtlindrande i 10dagar. Måste ha sele, vila mycket, korta promenader och inga trappor. Så får vi hoppas på en sträckning och att han blir bra snart. Han fick en leksak med sig hem från vet och sedan köpte vi massor med prinskorv, leverpastej och kalkon från maxi. Är man sjuk ska man få allt man önskar sig!


11.11

Önska dig något!


FRUKOST

Min frukost vs Alex. Kan konstatera en sak! Livet är orättvist! Ha ha


HÖSTMORGON

Härligt när man vaknar till regnets smatter mot rutan.. Vi har varit vakna ett tag men gick och la oss för att mysa lite till.. Louis på Alex arm och Gucci på min. Fick tid hos vet kl.14 idag., håll tummarna då..


TRÄNING

Drog till gymmet och rensade tankarna lite.. Nu ska jag pussa massor på Gucci och mysa med honom i soffan


VARFÖR?!

Varför skaffar man djur.. Mår ju så dåligt när de mår dåligt. Gucci & Louis betyder ALLT för mig och jag kan inte tänka mig ett liv utan dem! Just nu är inte Gucci på topp.. Imorgon bokar jag tid hos vet.. Hoppas inte det är något allvarligt.. Är så orolig..


BÖRJAR

Dagen med en kaffe..


NY VECKA, NYA MÖJLIGHETER!

Ja nu j*vlar kör vi fullt ut! Mycket träning, bra mat, ingen sprit, INGET fusk! Fram till jul blir det stenhårt! Jobbigt nu, härligt sen! Ha en bra dag nu! Det tänker jag ha!


NATTI NATT


SÖNDAGS SPA

Efter måååånga timmar på jobb blev det en helkväll i hälsotecken. Sara kom hit.. Det blev ansiktsmask, fotbad m.m. Sedan såg vi nya solsidan. Nu ska vi snart nanna. Ny vecka imorgon! Nice!


NATTI


KVÄLL IGEN!

Ja vissa dagar går fort.. Jobbade stängning idag sedan tittade jag och pojkarna slutet av en film. Nu ska vi lägga oss.. Jobb imorgon igen. Bilden nedan på Louis älskar jag. Den är så fin på honom och gör honom så rättvis! =) tänk att han är min, otrolig lycka!


JUL

Ja snart är julen här! Underbart! Idag köpte jag hem julmust till Alex! Mumma! Nu ska jag fixa lite här hemma innan en helkväll på jobb. Ha en bra kväll!


BIO

Efter några timmar på jobb gick jag och Alex på bio. Såg "Snabba Cash 2". Mycket bra skådespelare, filmen annars var ok. Men Kinnaman är ju så grymt bra! Love him!


DONE

Jaha då var prommen gjord, vi har ätit och duschat. Snart blir det jobb några timmar innan fredagsmys.


VI KAN!

Tog tag i våra liv och gick upp på Galgberget. Nu har vi gått 5km. Skönt!


HOPPLÖSA!

Vi bara myser och myser hela tiden.. Måste skärpa oss! Hi hi


MORFAR LULLE

Ja den 2e okt blev Louis morfar. Hans dotter Nala födde två valpar, en tik och en hane. Allt gick bra! Hanen har samma täckning som Louis och till och med en vit svanstipp, hi hi. En mini kung helt enkelt! Får hälsa på dem när de växt till sig lite.


GRYM

Sjukt bra låt! Har lyssnat på den igen och igen och igen och.. Hela kvällen! Hennes röst är underbar och texten till denna låt likaså!


NI FÅR VÄNTA..

Oj så mycket bilder det fanns att lägga upp från helgen.. Ha ha, jag får rensa lite och lägga upp dem i helgen istället. Jag sitter och lyssnar på youtube.. Nostalgi låtar.. Gucci myser i fåtöljen bakom mig. Snart sängen! Natti


5KM

Blev en 5km på Galgberget med Gittan, Ronja & 4a hundar. Härlig kväll!


PROMME

Dags att bränna bort all skit man förtärt i helgen.. Räcker nog inte med en promme men iallafall en start..


HÅLL KOLL!!

Ikväll kommer bilder från Tallin upp! Längtar så grymt mycket efter att åka iväg igen! Får kolla upp någon ny resa snart!


NÄSTA LIV!

Hade man ju gärna varit en hund! Schysst liv liksom. Äta gott, vila i härliga sängar, mysa massa med de man älskar och så en lite promenad då och då. Härligt liv!


VOGUE

Dessa magasin är grymma! Älskar dem! Senaste inköpt i Tallin.


HÄNG

Satt på min andra tvättmaskin.. Massa att tvätta idag.. Myser med pojkarna lite nu.. Eller ja Gucci vill mysa och Louis vill busa.. Ha ha. Som vanligt då!


SÖMN!

Så mycket sömn att ta igen! Och imorgon MÅSTE jag ta tag i mitt liv igen! Skärpning! Nu ska jag nassa igen.. Natti


13 TIMMAR!

Sov jag inatt. Shit! Sjukt men välbehövligt! Nu börjar man bli människa igen. Myser med pojkarna i parken nu.. Sedan lite ärenden innan jobb.


MÅNDAG?!

Känns som måndag idag.. Fast det är ju tisdag.. Ja ja.. Haft en sån sjukt bra helg med jobb! Vilket gäng! Speciellt med Fredde, Linn & Kim! Så sjukt kul! Ska lägga upp lite fler bilder från helgen snart. Håll utkik! Nu har jag precis kommit hem från fika i stan med Wennerholm! Saknat henne massor i helgen! Snart ska jag nassa.. Har ju typ 15h sömn att ta igen! ;-)


I'M BACK!

Tillbaka i Sverige igen. Herregud vilken helg! Nu är det rehab i månader för att bli normal igen. Tror jag sovit 5h på hela helgen. Men det var det värt! Gud så kul vi haft!


HOTSHOTS

Igår blev det middag på en fin restaurang och sedan en karaoke bar. Jag sjöng så klart.. Ha ha., efterfesten slutade vid halv sex.. Får nog gå på rehab efter denna helg! Ha ha. Nu en dusch och sedan vidare till sakubryggeri. Vilken helg! =)


RSS 2.0