VÅRKÄNSLOR

Vilket underbart väder det varit idag! Solen sken och några plusgrader visade sig! Nice! Vi har jobbat och fixat lite hemma. Natti natt


KUNG

Finns ingen vackrare!


SPRING

Jobb, möte, stan, sushi.. Min dag typ! Skulle tränat men mår inte så bra.. Ska lägga mig nu och hoppas jag mår bättre imorgon.


NY INREDNING

Jisses! Fixat lite ny inredning idag.. Behövde något nytt att ha kläder i. Blev en byrå från IKEA, tog 6h att sätta ihop den men nöjd blev jag! Jätte fint! Imorgon efter jobb ska jag börja tömma min garderob och sortera sånt jag inte använder. Köpte en kudde och lite annat också idag.. Se bilder! Nu kallar sängen, natti.


HELGEN GJORD!

Ja då var jobbhelgen gjord. Idag blev det hämt mat och film.. Och jag köpte Semlor till Alex. Gillar inte det så han fick två för sig själv. Snart ny vecka och den innehåller en hel del jobb men även lite inredningsprojekt. Ni får se sen! Hoppas ni haft en bra helg! Kram på Er Sötisar


VAVVA

Goa Louis vägrar gå upp idag.. Sängen är en bättre plats än att gå ut i minusgrader.. Iallafall om en vavva får bestämma.


LAMBADA!

Spenderade fredagskvällen i goda vännerslag med god mat och många skratt. Blev lite 80tals nostalgi och minnen från förr.. Ohhh! Ibland vill man vrida tillbaka tiden! Härligt slut på veckan! 


FREDAG

Japp.. Nu är det helg! Jag ska jobba och ikväll ska vi ha gäster. Har precis gjort efterrätten och målat lite till. Ska snart förbereda lite av middagen innan jag åker och jobbar några timmar.


FREE

Ledig dag från jobb. Tvättat, diskat, städat, målat, promenerat, handlat, gymmat.. Ja och en del annat,, Kvällsgott med jordgubbar! Nu sängen!


VÄNNER

Vissa gör ens dag lite bättre än den var innan. Omtänksamma vänner betyder så mycket! Tack Rebecka! ❤


LÄNGTAR..

Tillbaka..


UNDERBARA DAGAR

Har haft underbara dagar i Ljunghusen. Kvalitetstid med mamma & pappa, härliga middagar och hälsat på Nina. Nu "hemma" i Halmstad igen.. Nu väntar en vecka full av jobb och träning.


STARBUCKS

Sitter just nu på starbucks och unnar mig en venti latte, köpt nya italienska VOGUE och myser i en fåtölj för mig själv. Haft en grymt jobbig morgon och är så glad att det är över!


TGIF

Då var det fredag och ledig helg! Skönt att få vila upp sig lite inför kommande lönehelg. Precis kommit hem från en trevlig kväll med jobbarkompisar. Vi var på Fridolfs och åt god middag ihop, vår avdelning hade nämligen ökat mest av alla 2012 så vi vann en middag. Blev en härlig kväll med många skratt! Åt en löjtomstoast.. Löjligt gott! Nu väntar min säng och vavvora på mig.


Snart helg..

Nu är snart helgen här.. Den ska spenderas på det bästa stället av alla.. Gissa vilket?! ;-)
Men först ska vi jobba en dag till och imorgon kväll träffa ett gäng från jobb, blir mys!


NEW COLOUR!

Före & efter dock mörkare efterbild i verkligheten


TRUE


SNÖ!

Massa snö kommit inatt.. Satan.. Jag vill ju ha vår!!! =( Ja ja.. Gick upp 7.30 och mötte upp Marie för morgon promenad. Härligt!


ÄLSKA

Mitt nya armband.. Fab!


MÅNDAG

Ja ha då var seg måndagen slut.. Phu! Jobbade snabbt idag och fick sluta tidigare då jag var färdig i tid.. Skönt! Sedan hem till pojkarna en stund innan jag träffade Erika och gick en 5km promenad. Sedan "fika" på Espresso House. Mysigt! Längesedan vi sågs, saknad vän!


HELGEN!

Så var denna jobbhelgen över., har jobbat, varit på bio och tränat. Nu blir det slapp i soffan med bästa kompisarna.


KAVIAR

Köpte ett 3D lack när jag var i London senast.. Testade det idag.. Tvivlar på att det kommer att hålla så bra med det är jätte fint nu iallafall.


TRÄNING

Varje dag är en pers när man ska sluta med onyttigheter och ta bort allt socker! Gäller att hålla sig aktiv hela dagen.. Idag har jag kollat ny dator, städat, handlat, klippt massa vavvaklor, PW på Galgberget och sedan kaffe med ett gäng tjejer på Roberts, mys! Nu sängen!


VACKRA DU!


MIN DAG

Ledig dag.. Sovmorgon.. Gick till jobb.. Möte.. Gick hem.. Stan med Marie.. Mys kväll med Sara. Nu sängen.. Hoppas ni haft en bra dag! Kram på er Sötisar!


PW

Gick upp 7 och mötte upp Evelina för PW. Grym start på dagen!


JUST DO IT

Nä nu är det slut på soffliggandet och onyttigheter..
Nu har vi varit lediga alldelles för länge..
Imorgon kör vi fullt ut igen!
Har precis beställt lite nya träningskläder och skor.. Behövde lite nytt..
 
Hoppas ni haft en bra helg.. Vi har mest slappat..
Snart en ny jobb vecka och massa annat..
 
 
See you!
 
 
 
 
 
 

NATT

Nu ska vi krypa till kojs.. Finns inte mycket som slår en renbäddad säng! Mums! Imorgon ska jag sova länge, så j#vla värd det efter jobb jobb jobb. NATTI!


FÄRDIG!

Phu! Äntligen klar! Har städat hela lägenheten idag! All jul är borta och ändrat om i sovrummet och lite annat. Släng lite kläder och tvättat. Helt slut! Nu en dusch sedan middag med vänner!


LÖRDAG

Ledig helg.. Varit uppe sedan 8a. Städar, tvättar och plockar bort julen..


LULLE

Världens finaste vavva! Morgon mys när den är som bäst! ❤❤


MYSKVÄLL

Myskväll med sushi och mina killar.. Kan aldrig gå fel..


SHOWS

Ohhh vad jag saknar att tävla.. Får anmäla till några snart..


WORK

Känns som att det är det enda jag gör.. Så har inte haft tid att blogga så mycket.. Igår hade vi inventering på jobb, det gick smidigt! På kvällen hyrde jag och Sara.


NYÅR

Precis kommit hem från en grym kväll! Blev jätte lyckat med både god mat och trevligt sällskap. Nu ska jag sova några timmar innan jag ska jobba. Hoppas ni också hade en trevlig nyårsafton!


RSS 2.0