Mar. 12, 2013

Ja jag vet att jag är sämst på att bolla just nu.. Men tiden räcker helt enkelt inte till! Jobbar (som en galning), tränar och renoverar hemma.. Så all ledig tid går till det.. Sedan har man två hundar som behöver ens uppmärksamhet och kärlek och vänner.. Alex och jag jobbar om varandra jämt och på helger har han fotboll och jag jobb.. Så ja.. Men så är det ibland! Hoppas ni har det bra! Idag kom papperna till årets första utställning! Längtar!

https://cdn1.cdnme.se/525588/6-3/pic_513f18f7e087c304ae49afba.jpg" class="image">


LEDIG!

Ledig från jobb idag.. Upp tidigt och simmade på ACTIC. Sedan vet med Gucci, han fick vanligt ett års vaccin. Sedan åkte vi och köpte tapet och färg till sovrummet, ska börja på det imorgon. Kommer bli såååå fint! Längtar! Lunchade med Linda i stan och ikväll åt jag sushi med Hedda. Vilken dag! Nu måste jag sova.. Upp tidigt och träffa Carl imorgon! Wihooo!


SORRY

Ledsen för dålig uppdatering! Jag har fullt upp med träning och jobb! I helgen åkte jag och Alex ner till Ljunghusen och hämtade hem våra nya sängar! Wihooo! Grymt fina carpe diem! Sååå glad! Världens bästa mamma & pappa!!!! Vi ska måla om i sovrummet innan vi sätter ihop dem.. Ska ta tag i detta imorgon! =) Hoppas allt är bra med er! Kramis


RSS 2.0