LÄNGTAR REDAN..

Tillbaka till London! Älskar den staden! Grym!


JULPYNT

 
 
Idag har jag varit ledig.
Börjde dagen med att tvätta.. mellan tvättarna blev det hundpromenad och en sväng på gymmet.
Sedan putsade vi fönstrena (tråkigaste som finns!) och julpytade.
När Alex kom hem åkte vi och handlade, både hundmat och till oss.
Nu ska vi pyssla lite till här hemma innan vi ska knyta oss.
 
 
Ta hand om er!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

LÄNGTAR

Till julafton.. Gör inte ni?! =)


SCHEMA

Ja imorgon är jag ledig. Men det finns massor som ska göras. Bl.a. Julpynta, tvätta, städa, handla, träna m.m. Så nu måste vi sova! Upp i tid för att hinna allt! NATTI


SKOGEN!

Nu har jag varit i skogen och plockat hem lite fint till julpyntet som jag ska fixa med imorgon. Har inte hunnit lägga upp bilderna från London med det kommer i dagarna..


I'M BACK!

Tillbaka i Halmstad igen. Haft underbara dagar! Pussar just nu massor på mina pojkar.. Som jag saknat dem! Nu ska vi mysa vidare. Lägger upp bilder imorgon från London.


IM HERE!

Befinner mig just nu i London tillsammans Marie, Nicky och Alex. Idag har vi gått massor i stan. Super mys! Köpte lite smått och sedan en väska jag länge velat ha. Visar allt när jag er hem. Kram på er sötnöss!


GRATTIS PÄLSK

Idag fyller Alex år. Jag ställde klockan på 4.40. Gick upp och fixade med presenterna och sedan sjöng jag och pojkarna för honom. Cola och choklad! Det var Alex frukost det, sedan fick han en ny keps, tröja, vax, handskar och boxer. Nu ska jag jobba några timmar innan vi drar till Looooooondon! Wihooooooooooo!!!!


PACKNING

Okej nu är den färdig.. Min packning' tog x antal timmar men det kan också bero på att jag började städa min garderob mitt i allt. Får kanske packa om sen men just nu känns den bra. Ska kolla lite på mib nu innan jag ska sova.


PW

Blev en morgon promenad på berget


GODMORGON

Vi kunde inte somna om efter att Alex åkt,, nu ligger vi i sängen och myser.. Härligt! Ska snart gå ut med pojkarna sedan börja packa inför morgondagen.


"LEDIG DAG"

Idag har jag varit "ledig" ja alltså ledig från jobb.. Men en jädrans massa annat att göra ju. Tvättat, städat hela lägenheten, PW på Galgberget, handlat hundmat och vanlig mat och fixat massor inför fredag. Nu ska jag fylla på mina fransar och sedan träffa Sara. Förresten så trotsar jag fortfarande kylan och vägrar ta av mig mina ballerina! Det är ju sååå snygga och sååå jag' =)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/525588/images/2012/pic_50acf8dce087c35c7437ef19.jpg" class="image">


Så mycket bättre..

Ja hopp! Måndagen är slut och nu ligger vi i sängen och väntar på att Alex ska komma hem! Tänkte lägga oss tidigt idag, varit uppe sedan 6 och jobbat över.. Skulle packa upp en massa jultidningar som kommit och det kom MASSOR! Ja ja,, nu får vi snart vila oss lite. Är grymt spänd inför helgens resa! Ska snart börja förbereda lite tänker jag.. Packa, växla pengar m.m. Kul! Kram på Er!


NEDRÄKNING

Då var helgen över. I fredags stängde jag på jobb och igår var vi ett gäng från jobb som bowlade och sedan åkte vi hem till Anette och umgicks kring mat och vin. Idag blev det jobb igen och nu myser vi i soffan framför Beck. Hoppas ni haft en bra helg. Nu börjar vi nedräkningen inför fredagens resa! Wihooo! Här kommer lite bilder från min helg!


HELG

 
 
Då var det fredag och helg för dem flesta..
Själv väntar en fredagsstängning och sedan jobb även lör och sön.
Men vad gör då det när det snart stundar en underbar weekend i London.
Om en vecka är vi där! Wihooo!
Igår bokade vi hotell, blev ett vid paddington denna gången. Nä nu ska jag hoppa in i duschen och sedan bege mig till jobb.
 
Hoppas ni får en bra helg!
 
 
Kram på Er!
 
 
 
 
 
 

TOPP HÄLSA

Efter att ha tagit två extra pass de senaste dagarna var jag i stort behov av ledig dag. Skönt! Den jag bestått av sovmorgon, fix av naglar, mat handling, hundpromenader, tvätt, disk, en sväng på stan, en jädrans massa latte, städning och nu lite soff häng. Go dag!


MÄNNISKOR SOM NI

Ja ha ja.. Tänk att det ska krävas ett aggro inlägg för att folk ska börja kommentera lite.. Ha ha. Ja ja... Sånt är livet.. Jag skulle varit ledig idag men tog ett extra pass. Ska åka till jobb nu. Ha en bra kväll!


ME ME ME...

 
 
Jag och världens bästa Lulle!
 
KÄRLEK!
 
 
 
 
 
 

ALLA VILL VA SOM JAG!

 
 
Jag älskar inredning.. Mina nya Vogue tavlor är min favvo vägg just nu!
 Vet inte vad man ska kalla min stil.. blandar gammal och nytt med min stil.. Tråkigt bara med vissa som ska härma allt man har.. Fast de köper inte original som jag för de har de väl inte råd med.. men men.. Skaffa din egen stil för fan! Ha ha. Natta e aggro idag! Men blir så trött på folk som ska härmas med stil, kläder m.m. Antar att jag är deras idol! Tsss..
 
 
 

LÄNGTAR...

 
 
Efter.. London.. helgen... jul...
Vill ha allt nu nu nu!!!
 
 
 
 

FUCK CANCER

Det finns överallt och drabbar många.. En av mina bästa vänner förlorade sin mamma.. Min moster förlorade sin man.. Grym sjukdom! Gjorde en liten gärning idag! Köp ett du också!


WORD


LONDON

 
 
Ny resa till London är bokad! Wihoooo!
Om drygt två veckor är vi där igen! Denna gången åker Marie och hennes kille Nicky med!
London och framförallt Harrods med julskyltning! Me lajk!!!
 
 
 
 

SOMMAR

 
 
Rensade min systemkamera och hittade lite bilder från i somras! Gud vad härligt! Jag gillar verkligen hösten också men gud vad jag längtar till utställningar, fika stunder i vackra Båstad, promenader m.m.
 
Se och njut!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

OBAMA

Blev inte många timmars sömn inatt. Härligt att han blev omvald!


Wennerholm

 
Jag och Sara tog lite schyssta bilder på stranden och skogen idag..
Hon är en grym vän!
Vissa vänskaper kan man inte beskriva.. det känns bara rätt!
Så känns det att va med henne! Grymt helt enkelt!
 
 
 
 
 
 

HÖSTDAG!

Idag tog vi sovmorgon! Skönt! Sedan mötte jag upp Sara för promenad i Tylösand. Sedan tog vi en kaffe på maxi och handlade lite. Härlig dag!


EFFEKTIV

Blev en sväng till gymmet och sedan körde jag intervaller till Roberts och köpte en kaffe, sedan hem igen. Nu en efterlängtad dusch innan dagen avslutas på maxi.


JULKLAPPAR

Ja idag är årets första julklapp införskaffad! Grymt!
Nu får man klura lite på vad man ska köpa till resten.. Hmmm.. Svårt! Vissa människor har ju allt! Men jag ska nog komma på något bra.. Nu har jag precis varit ute med pojkarna.. Vi gick en sväng inom stan och parken.. Mysig höstdag!


SÖNDAG

Blev en dag detta med.. Jobb, en sväng hos Sara, dusch, hårinpackning och lotion. Len som attan! Sedan Beck och nu sängen.. Orkar inte se slutet. NATTI!


DAX ATT SOVA IGEN..

Ja ha då ligger vi i sängen igen.. Var lite folk som handlade idag men kvällen gick rätt så snabbt ändå. Vi har fått en ny matta i vardagsrummet (ännu en ko fast nu brun) så nu ligger det en ko i köket med.. Blev fint! Imorgon är det söndag.. Jobb och söndags spa står på schemat. NATTI


LÖRDAG

Idag mös vi länge i sängen.. En viss kung var väldigt trött efter gårdagen. Sedan gick Alex och jag in till stan. Gjorde lite ärenden och sedan drack vi kaffe på Roberts. Nu ska jag snart åka och jobba. Ha en härlig kväll!


VÄXJÖ

Idag ställde jag min älskade kung. Han vann championklassen och blev sedan 3a bästa hane. Ganska så nöjd! Vet att han är snyggast iallafall. Nu ikväll har Sara varit här.. Mysig fredag!


TÄVLINGSNERVER!

Oj oj oj! Imorgon är det dax! Känns som evigheter sedan jag tävlade sist... Kommer knappt ihåg vad jag ska packa. Hi hi. Men vi tar resten imorgon. Har inte bestämt än vad jag ska ha på mig så det får vi göra imorgon. Louis är iallafall badad och fixad! Nu ska vi sova.


LEDIG!


RSS 2.0