Vad sysslar folk på blocket med?

Sitter och tittar lite på blocket (i brist på annat att göra), och gick in och sökte på chihuahua valpar. Alltså var ska man börja. Det är ju bara så tragiskt. Folk ska alltså ha mellan 14.000:- och 20.000:- för en så kallad "renrasig chihuahuavalp", det finns tyvärr ingen stamtavla på någon av föräldrarna men de lovar att dem är renresiga. Yee,,, sure! 

Sedan har vi folken som vill låna ut sina hanar till avel. Citat: "Min hane ställer upp på allt". Ja ha, men va kul. Och för det ska dem ha 2.000:- för parning och sedan 2.000:- per levande valp. Ehhh... undra om de bara vill tjäna pengar. Min hane ställer upp på allt! Fy f*n vad tragiskt. När annonsen dessutom ligger under "tjänster" Herregud!!! 

En annan ska ha 20.000:- för sina valpar. Skriver att mamman är "Blue merle (prickig färg)" Ursäkta mig! Vet folk vad Blue merle är? Det är ju sååå mycket mer än "en färg". Mycket problem med denna "färg". Och dessa valpar ska hon ha 20.000:- för. 

Sedan får folk för sig att bara för att det då finns en stamtavla på föräldrarna så kan man ta hur mycket som hellst för valparna. Sedan att de aldrig har patella undersökt eller ögonlyst hundarna har inte med saken att göra. Att pappan till valparna är ställd en gång med en 2a, och att mamman adrig är ställd. Nä, det har ingen betydelse. Dessa valpar kan man lätt ta tjugo tusen för och lite mer om det är tikar. 

SÅ J*VLA TRAGISKT!
Blir så arg på sådant här. Synd om folk som luras att köpa dessa hundar.
Men det är mest synd om hundarna, som inte själv valt att komma till denna knäppa värld.  




Sov gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0