Happy beeing me

Idag är det ännu en slapp dag,, jag jobbar sent idag igen och det känns mest som att man går och väntar på att börja jobba. Elektrikern började i lägenheten kl.8 imorse så det var ju inte på tal att sova.

Igår var hundarna jätte duktiga. Jag jobbade till stängning och Alex skulle åka och träna fotboll på kvällen så Gucci och Louis var ensamna hemma i två timmar. Första gången som Louis var ensam så länge och det gick jätte bra. Duktiga lilla killen!
Imorgon åker vi ner till Ljunghusen och ska fira jul. Ska bli så grymt skönt att komma hem! Längtar så efter promenader på stranden.


Mys i soffan


Skönt att stäcka på sig


Världens sötaste tröja

Kommentarer
Postat av: Gabby

Hej gumman! Hoppas allt är bra med dig idag? Sitter också och väntar på att börja jobba lite små drygt mysigt för dig att komma ner:) Ha en mysig dag. Kraaaamis sötnos

2008-12-18 @ 13:09:32
URL: http://gabbylita.blogg.se/
Postat av: Gabby

Tack så mycket gumman! så himla söt lite tröja din lilla vovvsing har på bilderna ler Ja vi får höras. Sön kan jag nog också. När åker du till Halmstad igen? Kraamiis

2008-12-18 @ 13:24:25
URL: http://gabbylita.blogg.se/
Postat av: Gabby

Ja jag vet man vill inte göra någonting för man gå o deppar för att man ska åka iväg sen:) Ja men innan dess isåfall då ja!:)KRAMAR!

2008-12-18 @ 14:07:18
URL: http://gabbylita.blogg.se/
Postat av: Maria

Så bra att det gick fint för lilla Louis att vara själv hemma i 2 timmar :).

Ja går det bra annars med rumsrenheten för lillkillen??



Ja, det är första gången som Pinglan paras :). Det ska bli riktigt spännande att se vad det blir för små liv! Vi har inga planer på att behålla något som det ser ut nu, fast man vet ju aldrig med oss....haha.

Äter Louis fortfarande bra??



Kramar!

2008-12-18 @ 19:19:25
URL: http://chihuahuaworld.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0